Zeus aduce barbatului pe care il influenteaza trasaturi precum energie fizica, asprime a gesturilor si a actiunilor, curaj, impulsivitate, irascibilitate, capacitatea de a se face remarcat, usurinta in a se impune.

Daca Numarul Destinului este 5 – HERMES este zeul dominant al personalitatii masculine

Rolul principal al lui Hermes in Olimpul zeitatilor era acela de mesager al zeilor, obisnuind sa faciliteze comunicarea intre nemuritori. Tot Hermes era considerat a fi si zeu al negustorismului si ocrotitor al turmelor si cirezilor. Vechii greci obisnuiau sa-i inchine ofrande atunci cand trebuiau sa plece in calatorii, cand aveau de facut o oratie sau cand participau la jocuri de atletism. Hermes este maestru in arta cuvantului. Hermes iubea sporturile. Hermes pazea drumurile. Barbatul influentat de zeul Hermes este un barbat sociabil, comunicativ, volubil si vioi. Iubeste miscarea fizica, iar calatoriile reprezinta pentru el un mod de viata. Este ingenios, siret si abil si nimeni nu-i poate renega talentul oratoric innascut. Este repezit si ii lipseste uneori capacitatea de concentrare. Are simtul afacerilor, iar inselaciunea si frauda reprezinta o tentatie in a carei plasa cade cateodata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Daca Numarul Destinului este 6 – HADES este zeul dominant al personalitatii masculine

Hades este stapan peste lumea umbrelor si a intunericului, patron al lumii celor morti. Locatia lui este cea subpamanteana. Prin natura sa, Hades este un justitiar, impartind pedepse si recompense oamenilor (Tartarul sau Campiile Elizee), in functie de faptele pe care le-au facut in viata. Prin natura sa, Hades aduce moartea, dar si viata. Viata eterna. Barbatul a carui personalitate este influentata de Hades este un barbat ce iubeste dreptate si vrea dreptate cu orice pret. Are un simt al discernamantului foarte bine dezvoltat, are o gandire logica si analitica, dar si abilitatea de a vedea dincolo de suprafata. Este corect si demn, respecta autoritatea si impune autoritate. Este idealist, insa ii place sa experimenteze. Libertatea interioara este marea sa iubire.

Daca Numarul Destinului este 7- POSEIDON este zeul dominant al personalitatii masculine

Poseidon este stapan peste mari, rauri si oceane, avand la dispozitia sa puterea elementului acvatic. Forta sa era una de temut. El aduce viata pamantului, dar o si poate distruge. Prin comparatie cu personalitatea zeului care il guverneaza, acest barbat poate fi curtenitor, amabil, politicos, un om in care te poti increde si pe care te poti baza, dar si un om extrem de dur si neiertator. Barbatul guvernat de Poseidon te poate face sa te simti cea mai fericita femeie de pe pamant, insa la manie este razbunator si nu cunoaste mila. Nici fata de cei pe care ii iubeste… Este incapatanat, direct, sincer, intransigent, un om minunat de cele mai multe ori. Uneori este insa fixist si nimeni nu-i poate scoate din cap o idee.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri