Am descifrat secretele barbatilor: Ce spun mazgaliturile despre partenerul tau?

Uneori le schiteaza din plictiseala, alteori inconstient, alteori in timp ce se gandesc la ceva cu adevarat important. Nu doar femeile obisnuiesc sa realizeze aceste mazgalituri, ci si barbatii. Iar aceste mazgalituri izvorasc uneori chiar din subconstient, vorbind mai mult decat ne spun ei despre dorintele si nevoile masculine. Alteori, conform studiilor psihologice, sunt incarcate de anumite semnificatii si simboluri. Iata care sunt acestea:

Sunt anumiti barbati care mazgalesc in mod frecvent roboti. In psihologie, acest lucru denota plictiseala si cufundare in rutina zilnica, dar si lipsa dorintei de autoafirmare. Foarte probabil ca sunt destul de putini acei barbati care deseneaza forme falice insa la fel de probabil este si faptul ca cei care o fac au un libido puternic si simt nevoia sa-ti demonstreze masculinitatea sau sa-si manifeste sexualitatea.

Multe persoane de sex masculin au obiceiul de a schita pe marginea foii diverse arme: pistoale, revolvere, pusti, briceag, sabii, etc. Ele sunt un indiciu al spiritului competitiv al persoanei respective, dar tradeaza totodata si nevoia de a demonstra celorlalti masculinitatea, virilitatea. La un nivel subconstient, daca sunt efectuate in mod repetitiv, ele pot sugera si agresivitate si violenta.

Nu putini sunt barbatii care atunci cand schiteaza desene pe marginea foii schiteaza cutii. Cutiile deschise pot semnifica nevoia de intimitate, egocentrism, dar si dorinta de a scapa de limite care sunt impuse. Desenarea de cutii deschise poate fi si o exprimare subconstienta a nevoii de a-i face loc unei noi persoane in viata celui care le deseneaza. Tot limitare, dar si nemultumire fata de o situatie/ job/ relatie in care se complace sugereaza si schitarea de lanturi. Desenarea unei fiinte in lanturi poate semnifica si presiunea si stresul la care este supusa persoana respectiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Partenerul tau obisnuieste sa schiteze sageti si scari in timpul unei sedinte? Acest lucru este un indiciu al caracterului sau ambitios, al dorintei sale de a se realiza si de a-si indeplini telurile si obiectivele personale. In acelasi timp, formele abstracte, ciudate, incalcite, fara un contur specific pot trada incordare, dar si imposibilitatea de concentrare. Persoanele care deseneaza forme abstracte pot fi instabile sau pot avea o personalitate inconsistenta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri