'Haide, Gwyneth, fii mereu superba, ai copii perfecti, canta precum un inger, castiga premii, dar te implor, stai departe de bucataria mea!', ii scrie o femeie actritei americane Gwyneth Paltrow.

“Draga Gwyneth”, ii scrie Colette Martin, scriitoare americana si autoare a blogului When Fridays Were Fridays, actritei.

“Imagineaza-ti ce surprinsa am fost sa te vad pe coperta din luna iunie a revistei Bon Appetit si, in locul unei placinte cu capsuni sau a unei delicioase salate de vara, fata ta zambitoare ma privea, oferindu-mi spaghete. Revista te-a denumit <<noua descoperire din lumea gatitului>> (food’s newest face) si te descrie ca autoare de carte de bucate.

Tin la tine cu adevarat. Ti-am vazut fiecare film si am considerat ca performanta ta din Shakespeare in Love chiar a meritat Oscarul si Globul de Aur, pe care le-ai castigat. (...) Ma astept sa te vad aratand minunat pe coperta revistei In Style sau Vogue. Nu ma astept sa te vad purtand o rochie delicata, albastra pe coperta revistei Bon Appetit, insa. Cand ma uit la acea fotografie a ta servind gratar de pui, tot ce pot sa vad este manichiura ta perfecta si inelul tau suberb de casatorie. Inteleg, fiecare vrea sa scrie o carte. Dar nu puteai sa iti scrii memoriile?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Daca vrei sa gatesti o masa pentru familia ta, te sustin din toata inima. Dar iata care este problema mea - ne faci pe noi restul, sa ne simtim rau. In timp ce majoritatea femeilor se descurca destul de bine incercand sa isi echilibreze viata de familie, cariera si ingrijindu-si copiii, tu nu faci decat sa ridici stacheta si mai sus.

Mergi inainte, fii superba tot timpul, ai copii perfecti, canta precum un inger, castiga premii, dar te implor, stai departe de bucataria mea!”, isi sfarseste scrisoarea, Colette Martin.


Voi ce parere aveti despre modul cum vedetele construiesc aceste imagini intangibile despre fericire, despre frumusete si despre stilul de viata ideal, pentru ca in final toate acestea sa insemne castiguri materiale in conturile lor? Cred ca putem sa gasim o multime de exemple si din plan autohton.

foto 1: Amazon.com

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

foto 2: etonline.com

foto front si main: image.net/Copyright Nicolas Guerin / Contour by Getty images

de Jullie S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri