'Haide, Gwyneth, fii mereu superba, ai copii perfecti, canta precum un inger, castiga premii, dar te implor, stai departe de bucataria mea!', ii scrie o femeie actritei americane Gwyneth Paltrow.

"Revistele sunt pline de articole in care se vorbeste despre ce le place celebritatilor sa faca, sa manance, sa cumpere... asa ca, pana la urma de ce am condamna-o pe Gwyneth ca spune chiar ea, lucrurile acestea?", ne punem totusi intrebarea.

Odata cu aparitia cartii sale de bucate, Gwyneth este insa, din nou supusa unui bombardament critic. De data aceasta, o analiza acida a afacerilor ei apare in publicatia Forbes. “Intre filme, castigatoarea de Oscar isi construieste un brand de lifestyle care nu este centart pe imaginea de Hollywood star a lui Paltrow , ci pe aceea de <<guru al unei vieti bune>>. Pana acum, brandul Gwyneth include cartea de bucate, site-ul ei si o aplicatie pentru iPad ce va reprezenta un city guide”, scrie Forbes.

“Goop este precum Vogue”, spune, potrivit revistei de afaceri, Michael Stone de la agentia de branding Beanstalk. “Femeile o citesc dar putine isi pot permite hainele promovate acolo”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

In ceea ce o priveste insa, Paltrow nu simte ca brandul construit de ea este prea elitist, ba dimpotriva: “Exista atatea modalitati prin care iti poti imbunatati calitatea vietii si acestea nu au legatura cu banii”. Gwyneth isi pastreaza foarte multe admiratoare si admiratori care nu vad nimic gresit in ceea ce face actrita. Poate ca atacurile sunt intr-adevar prea dure, avand in vedere ca toate starurile se ocupa si de alte afaceri in afara de actorie sau muzica, insa este clar, un semn de bun augur, faptul ca nu mai gustam asa, fara pic de atitudine critica , tot ceea ce ni se serveste pe post de model.

“Exista o piata care considera ca Paltrow este minunata si slaba si ca poate, daca vor urma retele ei, vor putea fi minunati si slabi, la randul lor”, spune Karen Murgolo, directorul editorial al Hachette Book”, casa editoriala care a publicat cartea de bucate a actritei. De asemenea, Murgolo a recunoscut ca site-ul Goop a ajutat foarte mult la promovarea acestei carti de gatit, potrivit Forbes.

Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Scrisoare deschisa adresata lui Gwyneth Paltrow

Tot revista Forbes a publicat foarte recent o scrisoare deschisa care ii este adresata actritei, cantaretei si mai nou, expertei in lifestyle Gwyneth... Aceasta scrisoare arata cum femeile nu se mai lasa pacalite chiar asa de usor prin intermediul unor tactici de marketing.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri