Afla care este zeita greaca a destinului tau si cum iti influenteaza aceasta soarta, dar si care sunt trasaturile de personalitate pe care ti le imprima zeita ta protectoare!

Numarul Destinului 8 – HEBE este zeita protectoare a Destinului

Fiica a lui Zeus si a Herei, Hebe este zeita tineretii, frumoasa care turna in paharele olimpienilor ambrozie, bautura delicioasa a nemuririi. Hebe este cea care iti aduce magnetism, optimism, o inteligenta vioaie, prezenta de spirit si ii face pe ceilalti sa se simta bine in prezenta ta. Esti atrasa de sport si de miscare, de iesirile in natura si mentinerea intr-o buna forma a tineretii spirituale. Te intereseaza evolutia ta spirituala si uneori ai tendinta de a neglija limitele care ti se impun. Destinul pe care ti-l aduce Hebe se refera la legaturile pe care le mentii cu cei din jur, la modalitatea prin care testezi necunoscutul, la modalitatea prin care iti legi propriile aspiratii la aspiratiile celor din jur. Vei gasi iubirea destul de greu si poate ca vei avea perioade lungi de singuratate. Destinul tau este insa sa nu te pleci in fata destinului si sa intelegi ca iubirea tine uneori de alegere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul Destinului 9 - AFRODITA este zeita protectoare a Destinului



Afrodita este zeita frumusetii si a iubirii, patroana a frumosului si a esteticului, a tot ce tine de arta. Totodata, zeita este un simbol al pacii si al armoniei, al binelui, al starii de buna intelegere intre oameni, al simturilor si al placerilor senzuale, al puterii transformatoare a iubirii. Afrodita este cea care aduce in destinul tau iubiri mari, patimasi, aventuri emotionale care iti vor transforma radical esenta ta spirituala. Ea este cea care te face sa tanjesti dupa povesti mari de iubire si sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a le trai. Tot Afrodita este cea care imprima caracterului tau senzualitate si o usoara superficialitate, iar destinului tau instabilitate si suspans. Indiferent daca vei fi sau nu fericita in casnicia ta, destinul tau este sa iubesti si sa traiesti iubirea in forma ei cea mai inalta.

Foto fr si main: Wikipedia

Foto interior 1: Marie-Lan Nguyen / Wikimedia Commons (Public Domain)

Foto interior ultima pagina: Wikipedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri