Afla care este zeita greaca a destinului tau si cum iti influenteaza aceasta soarta, dar si care sunt trasaturile de personalitate pe care ti le imprima zeita ta protectoare!

Numarul Destinului 6 – DEMETRA este zeita protectoare a Destinului

In mitologia greaca, Demetra era zeita care reprezenta agricultura si recoltele bogate ale pamantului, fiind responsabila pentru fertilitatea pamantului. Povestea ei ilustreaza capacitatea fantastica a femeii, a mamei de a iubi si de a infrunta o lume intreaga de dragul celor pe care ii iubeste. Precum Demetra, care nu s-a dat batuta pana cand nu si-a gasit fiica, ai aceasta capacitate incredibila de a lupta pana in panzele albe pentru ceea ce crezi si pentru cei la care tii. Totodata, ai capacitatea de regenerare si reusesti sa vezi partea frumoasa a lucrurilor chiar si in cele mai negre situatii.

Stii sa te bucuri de bucuriile marunte ale vietii si empatizezi cu cei din jur, intelegandu-le starile si suferintele. Demetra ca zeita protectoare a destinului tau va aduce in jurul tau oameni frumosi. Poate ca nu vei avea o viata usoara si vei fi supusa mai multor incercari grele de-a lungul vietii si circumstante neobisnuite, exceptionale prin natura lor. Destinul tau este sa inveti lectii extraordinare din ele si sa-ti dovedesti taria de caracter. Nu iti va veni totul pe tava si va trebui sa lupti pentru ceea ce primesti. Eforturile tale vor fi insa rasplatite inzecit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul Destinului 7 – PERSEFONA este zeita protectoare a Destinului

Persefona este fiica zeitei Demetra si a lui Zeus si stapana pe timp de iarna a lumii umbrelor, dar si stapana a roadelor pe timp de vara. Ea simbolizeaza natura, renasterea naturii in fiecare an si viata in general, dar si sufletul si moartea. Persefona este cea care imprima caracterului tau trasaturi de caracter precum inocenta si jovialitate, tendinta de a deveni dependenta de cei din jurul tau, dar si intelepciune si o profunda intelegere a lumii in perioada de maturitate. Ea iti ofera posibilitatea de a face distinctii clare intre bine si rau, dar si posibilitatea de a te reinnoi sufleteste. Persefona ca zeita protectoare a destinului te va indruma inspre autoconstientizare si afirmarea propriului eu. Odata ce vei reusi sa te eliberezi de unele legaturi de atasament fata de familiei sau persoane apropiate, vei reusi sa faci alegeri si decizii care conduc la constientizarea sinelui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri