Afla care este zeita greaca a destinului tau si cum iti influenteaza aceasta soarta, dar si care sunt trasaturile de personalitate pe care ti le imprima zeita ta protectoare!

Selene este cea care te-a inzestrat cu o intuitie iesita din comun, cu instincte ascutite, cu abilitatea de a “citi” oamenii, cu inclinatia pentru mister si esoteric, dar si cu o senzualitate puternica care, necontrolata, se poate manifesta intr-un mod gresit. Selene este cea care iti harazeste un destin sentimental fie aventuros si zbuciumat, fie plin de incertitudine. Este posibil sa ai mai multe casnicii de-a lungul vietii si sa fii curtata si admirata de barbati deosebiti. Selene iti aduce mai multa intelepciune sentimentala mai ales dupa perioada de maturitate.

Numarul Destinului 4 – ARTEMIS este zeita protectoare a Destinului

Fiica a lui Zeus, zeul suprem, Artemis simbolizeaza forta, integritatea, tenacitatea, darzenia si capacitatea de rezistenta, revolta impotriva nedreptatii, spiritul pragmatic. In mitologia greaca, Artemis este zeita vanatorii si a castitatii, a fertilitatii, dar si protectoare a padurilor si a spatiilor verzi. Frumoasa si feminina, uneori forta si taria ei de caracter sunt similare celor masculine. Cu Artemis ca zeita care iti insufla anumite trasaturi de caracteri, vei fi o femeie puternica, sigura pe ea, curajoasa si hotarata, capabila de sacrificiu, insa asteptand acelasi lucru si de la cei din jur. Te simti bine in compania propriei persoane, iar inteligenta si intransigenta ta sunt uneori intimidante pentru cei din jurul tau. Cu Artemis in destinul tau, viata ta va sta sub semnul cinstei si al datoriei, dar si al unei permanente cautari a provocarilor si a autodepasirii. Casatoria se va realiza la o varsta mai inaintata, iar iubirea nu face neaparat parte din scopurile tale pamantesti. Destinul tau este sa nu fi oricum, ci sa ii inspiri pe ceilalti prin ceea ce esti. Cu Artemis ca protectoare a ta, vei realiza lucruri marete in viata.

Numarul Destinului 5 - ATENA este zeita protectoare a Destinului

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Atena este zeita Intelepciunii si fiica a lui Zeus, stapanul Olimpului grecesc si a lui Metis. Zeita semnifica judecata cumpanita, circumspectia, dar si forta interioara pe care o poate aduce impacarea cu sine si cu lumea din jur. Totodata, ea este asociata si cu implicarea in viata sociala si literara, cu inclinatia catre artele frumoase, cu diplomatia si cu ratiunea feminina, cu abilitatea de a patrunde in esenta lucrurilor, cu atractia catre cultura. Atena este cea care imprima caracterului tau echilibru, o dorinta launtrica de a cauta cunoasterea in viata, pasiune pentru educatie si invatare, nesat pentru asimilarea de cunostinte. Cu Atena ca zeita protectoare a destinului, destinul tau va sta sub semnul protejarii si indrumarii celor din jur, al vindecarii, dar si al fortei de a-ti purta cu cinste si onoare propriile batalii cu viata. Destinul tau este sa scoti la lumina valorile materiale si spirituale proprii, dar si pe ale celor din jurul tau.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri