Afla care este zeita greaca a destinului tau si cum iti influenteaza aceasta soarta, dar si care sunt trasaturile de personalitate pe care ti le imprima zeita ta protectoare!

Numarul Destinului 2 – HESTIA este zeita protectoare a Destinului

Hestia este sora lui Zeus, zeita care in mitologia greaca a fost desemnata sa pazeasca focul sfant, dar si sa protejeze caminul. Figura ei este una maternala, protectiva si este asociata cu siguranta caminului, a locuintei si a familiei. Conform anumitor legende, aceasta zeita este caracterizata ca avand un temperament pasiv si diplomat, evitand sa se implice in conflicte sau sa le provoace. Figura ei era asociata cu sfintenia si armonia familiala si cu focul care ardea in vatra.

Influenta Hestiei poate fi observata in caracterul tau: esti feminina, afectuoasa, orientata catre familie si valorile familiale, o femeie responsabila si minunata la care cei dragi pot apela cu cea mai mare incredere. Ai o fire lipsita de agresivitate si doresti sa mentii pacea si echilibrul in sanul familiei. Esti dispusa sa te sacrifici de dragul celor dragi, iar familia reprezinta pentru tine unitatea suprema. Esti partizana a relatiilor prietenesti, insa pentru a-i apara pe cei dragi esti dispusa sa mergi pana in panzele albe. Hestia aduce in destinul tau implinirea pe cale familiala, atasament fata de rutina si indatoririle familiale, dar si recunostinta si recompense spirituale din partea celor dragi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul Destinului 3 – SELENE este zeita protectoare a Destinului

In mitologia greaca, Selene era zeita care personifica luna. Ei i se inchinau omagii mai ales atunci cand era luna noua si luna plina. Cu tenul foarte deschis si descrisa ca avand deasupra capului simbolul Lunii in crestere, Selene era perceputa ca fiind o zeita foarte frumoasa, muza a inspiratiei si a iubirii, insa capricioasa si maestra in arta seducerii si a vicleniei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri