4 Iulie 2011 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Evolutia reprezinta nazunita fundamentala a tuturor fiintelor omenesti. Oricare ar fi obiectivele pe care vi le-ati propus si pentru orice ati lupta, orice ati vrea sa obtineti in viata si nu aveti inca are legatura cu progresul. El sta la baza a tot ceea ce da senzatia de implinire, satisfactie si dezvoltare personala.

Legea 6: Procedeaza intotdeauna in asa fel incat bucuria ta sa fie mai mare decat efortul

Bucuria este esentiala pentru un progres durabil in viata. Unii oameni sunt de parere ca succesul trebuie sa fie atins cu greu pentru a fi real. Ei sunt extrem de suspiciosi atunci cand vine vorba de castigurile rezultate din placere. Daca unii oameni par a profita de pe urma placerii, se pune la indoiala moralitatea acestora si apare certitudinea ca este vorba de castiguri nu tocmai curate. Totodata, oamenii continua sa se arunce asupra lucrurilor care nu le aduc nicio bucurie, suprimandu-si orice sansa care ar putea aparea, dar care ar putea fi considerata un semn de neseriozitate ori neprofesionalism. Prin aceasta insa, ei se priveaza de o sursa majora de energie, creativitate si motivatie. A gasi cai de a ne bucura tot mai mult de activitatile realizate este cea mai sigura cale de a ne asigura progresul permanent. In orice domeniu, creativitatea este strans legata de joc, de dorinta permanenta de a face lucruri noi de placere. Trebuie sa invatam sa intreprindem actiunile din perspectiva jocului si sa ne asiguram ca indiferent de rezultat placerea va fi mereu mai mare decat efortul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Legea 7: Procedeaza intotdeauna in asa fel incat cooperarea ta sa fie mai mare decat statutul

Cooperarea este esentiala pentru un progres durabil in viata. Atunci cand oamenii sunt uniti si au un scop comun pot ajunge la rezultate pe care nicio persoana nu le-ar putea realiza singura. Lucrul in echipa si crearea de oportunitati pentru colaborari mai stranse inseamna a face posibile lucruri marete in viata noastra si in lume. Trebuie sa facem intotdeauna cooperarea mai insemnata decat statutul si vom gasi posibilitati nelimitate de a ne combina talentele si oportunitatile cu ale celorlalti.

Legea 8: Procedeaza intotdeauna in asa fel incat increderea ta sa fie mai mare decat confortul

Increderea sporita in propriile forte este esentiala pentru un progres durabil in viata. Multe persoane de succes isi incep viata ca niste visatori si ca oameni ce isi asuma riscuri, insa, din momentul in care ajung sa aiba succes, incep sa caute siguranta si confort mai presus de orice. Acest lucru ii ucide din punct de vedere motivational si le distruge increderea ce le-a adus, initial, reusita. Confortul si securitatea sunt derivate placute ale indeplinirii scopului propus, dar daca devin in sine un tel, opresc rapid procesul durabil. Trebuie sa luptam incontinuu pentru idealuri si realizari mai mari, iar atunci increderea noastra va fi mai mare decat confortul.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri