28 Iunie 2011 publicat în Lifestyle 120 share-uri

Profetiile amerindienilor din tribul Hopi sunt considerate sacre. Inteleptii Hopi trag un semnal de alarma asupra fenomenului de autodistrugere pe care il parcurge actualmente umanitatea.

Suntem familiarizati cu profetii mincinoase si false, cu mistici care au revelatii peste noapte, cu sarlatani care se intituleaza clarvazatori si isi atribuie abilitatea de a “citi” viitorul. De profetiile civilizatiei Maya am auzit cu totii. Putini sunt insa familiarizati cu fascinantele profetii ale tribului Hopi, un trib de amerindieni ce traiesc in nord –estul Arizonei, respectati pentru intelepciunea si abilitatile lor de a primi informatia din alte lumi si de a comunica, asemeneni samanilor, cu spiritele superioare. Profetiile lor sunt considerate sacre si au fost pastrate cu mare strictete in interiorul tribului, transmise doar celor “alesi”. Profetiile nu sunt pentru amerindienii Hopi un lucru de luat in deradere. Ele sunt un dar. Sunt un har. In urma cu cativa, cativa batrani intelepti au ales sa vorbeasca si sa dezvaluie o parte din profetiile lor secrete. Profetiile indienilor Hopi trag un semnal de alarma asupra fenomenului de autodistrugere pe care il parcurge actualmente umanitatea. Despre profetiile tribului Amerindian a scris si Frank Waters in 1963 in “Cartea lui Hopi.” 

Conform unei conferinte despre ‘Profetiile amerindienilor nordici” tinute de Lee Brown la Continental Indigenous Council in 1986, fiecare din cele patru rase umane au fost desemnate drept pazitori ai pamantului si al elementelor sale:

-elementul “pamant” se afla sub tutela 'oamenilor rosii'
-vantul se afla sub tutela 'oamenilor galbeni' 
-apa se afla sub protectia 'oamenilor negri'
-focul se afla sub paza 'oamenilor albi'

Ne aflam in prezent in cea de-a patra lume, lume care, conform profetiilor hopi, se afla aproape de sfarsit. Atunci cand cea de-a patra lume se va sfarsi, o noua lume, a cincea, va incepe. Este Era Iluminarii. Venirea celei de-a cincea lumi este precedata de noua semne. Iata care sunt cele 9 semne in viziunea inteleptilor Hopi:

Primul semn:Ni se spune de venirea omului cu pielea alba, omul care semana cu Pahana, dar nu traieste ca Pahana. Acesta va lua pamanturi care nu sunt ale sale si isi va lovi dusmanul cu fulgerul.” Aceasta profetie s-a indeplinit. Ea face referire la proprietarii de pamanturi si la cei care folosesc armele de foc.

Al doilea semn: “Pamanturile noastre vor vedea venirea rotilor care se invart .” Acest “semn” se refera la vagoanele acoperite cu care primii colonizatori au venit in vestul salbatic in secolul XIX.

Al treilea semn: “O bestie ciudata semanand unui bivol, insa cu coarne mari si lungi, va invada pamantul intr-un numar mare”. Acesta profetie face referire la cirezile longhorn aduse de omul alb.

Al patrulea semn: “Pamantul va fi traversat de serpi de fier”, profetia fiind interpretata ca facand referire la caile de linii ferate care se intind pe o mare suprafata a pamantului.

Al cincilea semn: “O panza de paianjen uriasa va acoperi aproape intreg pamantul”. Aceasta profetie este interpretata ca referindu-se la retelele de electricitate, la cablurile de telefonie si internet, etc.

Al saselea semn: “Pamantul va fi strabatut de rauri de piatra care se reflecta in soare". Cea de-a sasea profetie se refera la construirea drumurilor asfaltate si a autostrazilor actuale, dar si la efectul de miraj pe care acestea il produc in soare.

Al saptelea semn: “Omenirea va auzi de mari care vor deveni negre. Multe vietuitoare care populeaza apele vor muri din aceasta cauza”.  Aceasta profetie a anuntat devarsarile de petrol in ocean si efectele dezastruoase pe care acestea il vor avea asupra ecosistemelor.

Al optulea semn: Veti vedea multi tineri care poarta parul lung, precum cei din triburile Hopi, venind si alaturandu-se triburilor noastre pentru a ne invata intelepciunea si calea”. A VIII-a profetie este interpretata ca facand referire la miscarea hipiota a anilor ’60.

Cel de-al noulea semn. Ultimul semn: “Veti auzi de un loc in ceruri, deasupra pamantului, care se va prabusi intr-un tumult si zgomot puternic. Va aparea atunci o stea albastra. Foarte curand dupa asta, ceremoniile si ritualurile Hopi vor inceta.” Multi au interpretat aceasta profetie ca referindu-se la prabusirea pe pamant a statiei spatiale Skylab (1979). Un martor vizual din Australia a marturisit ca in momentul prabusirii, pe cer nava putea fi perceputa ca o stea albastra. Altii in schimb interpreteaza aceasta prevestire drept prabusirea maiestosului World Trade Center.

Acestea sunt semne ca marea distrugere va veni. Lumea va oscila incolo si incoace, fara orientare. Omul alb se va lupta impotriva altor oameni in alte pamanturi, cu cei care poseda prima iluminare a intelepciunii. Vor fi multe coloane de fum si foc. Cei care vor veni vor cauza boala si multa moarte. Multi dintre cei din triburile Hopi, intelegand profetiile, vor fi in siguranta. Cei care vor veni si vor trai in aceste locuri vor fi de asemenea in siguranta. Ulterior, va fi mult de reconstruit. Si curand- foarte curand dupa aceea- Pahana (omul alb) se va intoarce. El va aduce cu el zorii celei de-a cincea lumi si va planta semintele intelepciunii in inimile multora.”

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri