Totul era mirific, nimic nu se compara cu ce stiam eu. Pana atunci nu cunoscusem gustul unui sarut patimas... Imi trezea simturi necunoscute... Cred ca descopeream FEMEIA din mine... Era superb...

Cand i-am spus s-a facut ca are alte treburi si nu mi-a raspuns. Amana de la o zi la alta. Eu asteptam sa vina in vizita verisoara, sa o rog si pe ea. Marian ma dorea. La orice discutie intre patru ochi imi spunea ca s-a indragostit de mine, ca ma iubeste, ca-si doreste sa facem dragoste. Eu ma gandeam... "ce ar putea sa-mi faca mai mult decat imi facea Nelu? Ce ii voi raspunde lui Dumnezeu, cand imi va veni timpul, la intrebarea: <cu cati barbati ai fost in viata ta?>"

Cautam mereu sa-l aman. Imi era frica pur si simplu sa reincep dureroasa viata sexuala. Totusi m-am gandit sa incerc. Ma hotarasem sa ii spun ca voi veni intr-o dimineata, sa ma astepte in statie. Am vorbit cu seful (aveam ore de recuperare) si m-a invoit. Mamei i-am spus ca merg la politie sa caut declaratia din ziua Sfantului Gheorghe. S-a uitat ea cam ciudat la mine dar, nu a avut prea multe de comentat atunci. Seful o tot batea la cap ca sunt si eu tanara si nu meritam viata pe care o duceam.

Am ajuns in statia, in care ma astepta Marian, cu 5 minute mai devreme decat stabilisem. Nu stiam unde locuieste. Ma gandeam ca el nu este in statie iar eu mai mult de 15 minute nu l-as fi asteptat. De ce? Eram satula de atata sex cu sotul meu (nici prin cap nu mi-a trecut ca va exista vreo diferenta).

Cand am coborat din troleibuz Marian ma astepta deja, cu un trandafir rosu in mana. Ne am sarutat si am pornit spre apartamentul in care locuia cu chirie. Imi spusese ca locuieste la etajul zece. Pe drum, ma gandeam sa merg pana acolo cu liftul iar pana deschide el usa sa fug pe scari. Probabil nu ma credeti, dar chiar imi era frica de ceea ce urma sa se intample.

In lift ma tinea de mana, foarte fericit ca, in sfarsit, a reusit sa ma "fraiereasca", gandeam eu. Am ajuns la etaj, am coborat din lift dar Marian nu a cautat deloc cheia de la apartament prin buzunare. M-am speriat si mai tare. M-am oprit in prag exact in clipa in care el a apasat pe clanta usii si l-am intrebat:
-Cine mai este in casa?
-Nimeni! Cine ai vrea sa fie?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri