Cum va evolua relatia ta cu partenerul de viata in vara lui 2011? Cum iti influenteaza numerologia verii destinul tau sentimental si ce aduce nou in viata ta? Vrei sa stii daca vara aceasta este momentul prielnic pentru a-ti cunoaste sufletul pereche? Numerologia iti dezvaluie o parte din secretele de iubire estivale.

Vara 2011 pentru Numarul 6

Vibratiile lui 6 in luna iunie nu vor fi intotdeauna armonioase si pacifiste astfel incat trebuie sa te inarmezi cu rabdare si sa fii pregatita sa faci fata unor accese de gelozie sau posesivitate (poate chiar nemultumire!) venind din partea partenerului. Sunt orgolii mari aruncate in joc, vointe care nu vor sa cedeze de niciuna dintre cele doua parti ale baricadei. Iulie promite insa mai multa armonie si vine cu un plus de intelegere si empatie. Lasa de la tine si va lasa si partenerul… Intelepciunea si comunicarea eficienta reprezinta cele mai sigure scuturi de protectie atunci cand destinul bombardeaza cu feste si capricii. Daca esti singura, ai tendinta de a te lasa calauzita de ratiune atunci cand vine vorba de a face loc unei noi persoane in viata ta. Cum ramane insa cu inima? Cerebralitatea nu tine de foame fluturasilor din stomac.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Vara 2011 pentru Numarul 7

Daca 7 este cifra ta reprezentativa, poate ca ai vrea sa stii ca pentru tine aceasta vara sta sub semnul efervescentei si al exuberantei emotionale. Te afli intr-una din cele mai infloritoare perioade ale ultimilor ani si emani incredere in tine. Barbatii te gasesc a fi extrem de atragatoare, iar replicile tale sunt spirituale si amuzante in acelasi timp. Magnetismul si capacitatea ta de seductie sunt debordante. Este practic imposibil ca prezenta ta sa treaca neobservata. Vei primi mai multe propuneri de a incepe o relatie. Eziti insa in a-ti asuma angajamentul inainte de a-ti clarifica asteptarile pe care le ai de la un potential partener de viata. Aceeasi vara a lui 2011 aduce pentru cei implicati intr-o relatie mai mult confort, mai multa incredere, mai multa afectiune, mai multa initiativa si dorinta de a face lucrurile sa mearga.

Vara 2011 pentru Numarul 8

Nu lua asupra ta mai multe responsabilitati decat poti duce. Nu promite mai mult decat poti onora. Nu te angaja in activitati profesionale extraprogram daca nu ai timpul si disponibilitatea intelectuala necesara. Te vei trezi epuizata din punct de vedere energetic. Vara lui 2011 te indeamna sa pui accent asupra notiunii de timp de calitate. Invata sa imbini eficient viata profesionala cu cea personala si sa acorzi fiecaruia exact spatiul pe care il poti oferi. Nu vor fi schimbari radicale in viata sentimentala a celor implicati intr-o relatie. Desi iunie este o luna usor agitata emotional, iulie si august vor fi niste luni linistite, pline de vibratii pozitive si de surprize placute din partea partenerului. Cei care nu sunt implicati intr-o relatie vor stabili legaturi emotionale puternice cu o persoana din cercul lor de cunostinte. Este o relatie frumoasa de prietenie ce are toate sansele sa se transforme intr-o frumoasa si trainica relatie de iubire.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri