Cum va evolua relatia ta cu partenerul de viata in vara lui 2011? Cum iti influenteaza numerologia verii destinul tau sentimental si ce aduce nou in viata ta? Vrei sa stii daca vara aceasta este momentul prielnic pentru a-ti cunoaste sufletul pereche? Numerologia iti dezvaluie o parte din secretele de iubire estivale.

Vara 2011 pentru Numarul 3

Noroc, voie buna, o viata sociala foarte activa si posibilitatea de a te invarti in cercuri diferite, laolalta cu o serie de persoane interesante.. iata ce aduce vara lui 2011 pentru persoanele care au ca numar reprezentativ cifra 3. Lasa-te entuziasmata de sansele care iti ies in cale si fii deschisa posibilitatii de a incepe o noua poveste de iubire. Relatiile incepute in aceasta vara sunt destinate realizariii si implinirii si se pot transforma usor in relatii pe termen lung. Celor care au ca cifra reprezentativa cifra 3 si sunt implicati intr-o relatie le recomandam putin mai multa diplomatie si toleranta fata de partener. Sunteti impulsivi, irascibili si predispusi certurilor. Certurile se duc, insa supararea poate ramane acolo pentru mai mult timp… Faceti un apel la prudenta si la tehnicile de control de care dispuneti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Vara 2011 pentru Numarul 4

Indiferent ca este vorba de schimbarea domiciliului, a locului de munca sau a locuintei, vor fi cateva situatii noi in aceasta vara care nu iti vor fi pe plac la inceput. Cuvantul cheie pentru cei care au ca cifra reprezentativa cifra 4 este insa ADAPTAREA. Nu trebuie sa te opui schimbarii. Schimbarea poate fi de multe ori constructiva si in beneficiul tau. Asa si va fi mai ales daca esti singura. Circumstantele te obliga sa iti recapeti increderea in tine. Aceleasi circumstante iti pot aduce langa tine sufletul pereche sau, daca esti implicata intr-o relatie, le poti la fel de bine considera drept un test de evaluare a trainiciei relatiei voastre. Daca iesiti cu bine din acest test, relatia voastra se va indrepta cu pasi siguri catre o noua etapa de evolutie.

Vara 2011 pentru Numarul 5

Vara lui 2011 este o vara a determinarii si a certitudinii pentru cei care au ca semn reprezentativ cifra 5. Nu exista o cale de mijloc in aceasta vara. Nu exista “nu stiu daca vreau sa mai ma aflu in aceasta relatie”. Nu exista “nu stiu daca mai iubesc”. Nu exista “nu stiu daca mai vreau sa mai continui aceasta relatie.” 5 inseamna clarificare si limpezirea situatiilor relationale. Exista fie “te iubesc”, fie “nu te mai iubesc”. Exista fie impacare, compromisuri si un nou inceput, fie o decizie de despartire irevocabila. Trebuie sa inveti sa iti asculti sentimentele si sa actionezi in functie de ceea ce iti spun. Indiferent de statutul tau civil, viitorul se va contura in functie de concluziile la care ajungi in aceasta vara.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri