Cum va evolua relatia ta cu partenerul de viata in vara lui 2011? Cum iti influenteaza numerologia verii destinul tau sentimental si ce aduce nou in viata ta? Vrei sa stii daca vara aceasta este momentul prielnic pentru a-ti cunoaste sufletul pereche? Numerologia iti dezvaluie o parte din secretele de iubire estivale.

Cum va evolua relatia ta cu partenerul de viata in vara lui 2011? Ce va aduce sezonul estival in destinul tau sentimental? Vrei sa stii daca vara aceasta este momentul prielnic pentru a-ti cunoaste sufletul pereche? Numerologia iti dezvaluie o parte din secretele de iubire ale acestei veri. Cum le poti afla? Simplu. Calculeaza Numarul reprezentativ al destinului tau: aduna ziua in care te-ai nascut cu luna in care te-ai nascut si cu anul in curs pana cand ajungi la un rezultat reprezentat de o singura cifra. Astfel, pentru o persoana nascuta in data de 7 martie, numarul reprezentativ se calculeaza in modul urmator: se aduna ziua nasterii – 7- cu luna nasterii – 3- si cu anul in curs – 2011. 7+3+2011= 7+3+2+0+1+1= 14. 14 = 1+4 = 5. Prin urmare, persoanei nascute in data de 7 martie ii corespund previziunile numerologice estivale de la numarul 5. Dupa ce ti-ai calculat numarul reprezentativ, te invitam sa iti regasesti in prezentarea de mai jos previziunile numerologice ale verii ce corespund numarului tau reprezentativ:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Vara 2011 pentru Numarul 1

Nu lasa destinul sa iti joace feste. Nu te lasa condusa de bunavoie in niste circumstante pe care nu ti le doresti. Nu te gandi ca o relatie de iubire se intretine de la sine. Nu-ti neglija partenerul de viata si nici familia.

Comunicarea si relaxarea sunt cuvintele cheie pe care trebuie sa mizezi in aceasta vara. De ce? Senzualitatea si puterea de seductia a celor nascuti sub semnul cifrei 1 ating potentialul lor maxim in vara lui 2011. Cuplurile deja sudate pot reaprinde cu usurinta focul pasiunii printr-o saptamana ispititoare de vacanta. Vara aceasta este momentul propice pentru a investi in “doi” si daca esti singura. Se vor ivi oportunitati multiple de a cunoaste persoane de sex opus interesante. Elibereaza-te emotional si fii pregatita sa primesti o noua iubire.

Vara 2011 pentru Numarul 2

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Este drept ca pentru unii vara nu inseamna relaxare, ci munca, insa nu lasa viata profesionala sa te acapareze intru totul. Ai nevoie sa te deconectezi de toate indatoririle si responsabilitatile de zi cu zi si sa-ti incarci bateriile alaturi de partenerul de viata. Pentru cei care au 2 ca cifra reprezentativa, vara lui 2011 este o vara a redescoperirii bucuriei de a trai. Nu-ti amana fericirea pentru la toamna. Nu ezita sa iti faci planuri de vacanta sau sa te bucuri pur si simplu de cateva zile nastrusnice de relaxare in compania partenerului. Recompensa ta nu va fi doar rasfat din partea partenerului. Acesta te va coplesi cu noi dovezi de iubire. Daca esti singura, dispui de suficient de multa energie interioara incat sa atragi in preajma ta persoana potrivita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri