Louise L. Hay este una dintre fondatoarele miscarii self-help movement. Prima ei carte, "Heal Your Body" (Vindeca-ti Trupul), a fost publicata in anul 1976. Cartile lui Hay sunt cunoscute acum in intreaga lume si milioane de oameni au invatat ca prin gandirea pozitiva isi pot controla in mod minunat viata.

Atunci cand spun <<necesitatea unei probleme>> inseamna ca in concordanta cu setul nostru individual de tipare de gandire, noi avem nevoie de anumite efecte sau experiente de viata. Orice efect extern este expresia naturala a unui tipar de gandire interioara. Incercand sa rapunem doar efectul exterior sau simptomul, este nu numai o pierdere de energie, care va inrautati si mai mult problema noastra”...

Interviu cu Louise Hay - "Orice gand pe care il gandim, fiecare cuvant pe care il rostim creaza viitorul nostru. Gandurile se duc in univers sunt acceptate si se intorc apoi inapoi la noi, sub forma unor experinete. Tu iti creezi propria viata:

Ce efect au avut afirmatiile pozitive asupra prietenei mele

Mirela a fost cea care a descoperit puterea afirmatiilor pozitive si mi-a impartasit si mie din cunoasterea ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite

„Am intrat in contact cu cartile lui Luise L. Hay la recomandarea unui maestru Reiki. Prima carte pe care am citit-o, <<Puterea este in interiorul tau>>, m-a condus la urmatoarea, la cartea pentru care este recunoscuta, <<Poti sa-ti vindeci viata>>.

Ceea ce a contat, pe masura ce am citit aceste doua carti, a fost ca am inceput sa inteleg ce sunt tiparele mentale si cum functioneaza. Pornind de la cartile ei, am reusit sa identific anumite tipare existente in viata mea, fara sa ma simt rau in legatura cu aceste lucruri, deoarece stiam ca am tot ceea ce imi trebuie pentru a le putea schimba. Am cunostinta de afirmatiile pozitive.

Procesul de identificare a tiparelor care ne conduc viata nu se termina repede iar vindecarea este un proces de durata, insa ceea ce este frumos este ca abordarea acestora prin perspectiva propusa de L. Hay este prietenoasa si puternica, lucru care o face usor de pus in practica pentru oricine.

Îți doresc timp… Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

La inceput, am facut o lista cu afirmatiile care rezonau cu nevoile mele din acel moment. Am ales una, pentru inceput. Prima mea afirmatie a fost: „Viata ma sustine din abundenta si imi ofera mai mult bine decat imi pot imagina“. Aceasta afirmatie a functionat ca o plasa de siguranta, deoarece, pe masura ce inteleg fenomenele care imi creaza viata, vulnerabilitatea mea inregistreaza variabile diferite si la extreme opuse.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri