Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie ce ne influenteaza in mod subtil personalitatea si stilul de viata.

Creativii – nascuti in ziua de 30

Personalitate – Inzestrati cu sensibilitate, dragoste pentru frumos si o doza neobisnuita de creativitate, cei nascuti in aceasta zi au suflet de artist. Cauta armonia, au talent si il manifesta, daca nu prin profesie, cel putin ca hobby. Sunt simpatici, prietenosi, au darul vorbirii si multa putere de convingere. Problema lor este ca tind sa se risipeasca in lucruri marunte in loc sa-si focalizeze energiile pentru a-si exploata potentialul.

Dragoste – Fermecatori, seducatori, tandri si iubitori, cuceresc fara efort. Totusi, au tendinta sa-si controleze partenerul, lucru pe care acesta s-ar putea sa nu-l tolereze.

Faurarii – nascuti in ziua de 31

Personalitate – Harnici, priceputi, practici, responsabili si atenti la dateliu, cei nascuti in ultima zi a lunii sunt niste maestri faurari. Tot ce iese din mana lor este temeinic, frumos si functional. Sunt disciplinati, perseverenti si organizati. Au o minte clara, lucida, invata usor, reusesc si in activitatile de natura intelectuala. Sunt oameni cu principii care pun pret pe familie, traditie si munca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Dragoste – Au sentimente profunde pe care le exteriorizeaza doar atunci cand sunt siguri ca nu vor fi respinsi. Nu se lasa dusi de valul pasiunii, iar iubirea lor se instaleaza progresiv.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri