Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie ce ne influenteaza in mod subtil personalitatea si stilul de viata.

Spontanii – nascuti in ziua de 23

Personalitate – Inteligenti, flexibili, agili si ingeniosi, cei nascuti pe aceasta data au o mare capacitate de adaptare. Pentru ei, viata este o aventura in care pot experimenta mereu ceva nou si incitant. Socializeaza usor si au darul comunicarii. Imaginativi si perspicace, au talente diverse si interese multiple. Au un destin schimbator, dar nu le lipseste sansa.

Dragoste – Sunt afectuosi si sensibili, insa marea lor curiozitate ii indreapta spre mai multe relatii, dintre care unele nepotrivite sau imposibile. Isi doresc totusi un echilibru afectiv si de aceea vor face tot posibilul sa fondeze o casnicie armonioasa si stabila.

Prietenosii – nascuti in ziua de 24

Personalitate – Marinimosi, saritori si gata sa raspunda prompt la solicitari, cei nascuti pe 24 sunt foarte buni prieteni. Pentru ei, cercul apropiatilor este sfant si sunt gata sa faca sacrificii pentru a pastra bunele relatii. Pe umarul lor devotat poti oricand sa te sprijini sau sa plangi. Prietenosii sunt de asemenea persoane casnice si responsabile dar care au adesea, gratie sensibilitatii, veleitati artistice, mai ales dramatice sau actoricesti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Dragoste – Sunt romantici si au emotii puternice. Le place sa-si arate dragostea si au o enorma nevoie de afectiune. Sunt placuti de sexul opis si pot avea avantaje prin intermediul lor.

Intelectualii – nascuti in ziua de 25

Personalitate – Posesori ai unei judecati logice si patrunzatoare, cei nascuti in ziua de 25 stralucesc prin dorinta de studiu, de instruire. Le place sa cerceteze si trebuie incurajati de mici in aceasta directie fiindca este pacat ca inzestrarea lor sa fie risipita. Au o intuitie excelenta pe care trebuie sa se obisnuiasca sa o asculte. Sunt firi care nu suporta restrictiile si care prefera sa lucreze independent, in liniste, retras.

Dragoste – Sensibilitatea lor afectiva este mare, dar se feresc sa scoata la iveala acest lucru. Sunt retinuti, nu isi comunica sentimentele. Au putere de atractie, dar sunt foarte greu de inteles. Reusesc anevoie sa mentina o relatie.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Afaceristii – nascuti in ziua de 26

Personalitate – Energici, eficienti si ambitiosi, cei nascuti pe 26 au stofa de afaceristi. Sunt buni organizatori, inteligenti, realisti, cu viziune de ansamblu si putere de razbatere. Se descurca excelent in hatisul finantelor. Managementul lor este diplomatic si cooperant. Relatiile sociale si familia conteaza pentru ei cel putin la fel de mult ca si cariera. Isi gasesc siguranta cand stabilesc un echilibru intre toate acestea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri