Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie ce ne influenteaza in mod subtil personalitatea si stilul de viata.

Dragoste – Au o sexualitate puternica si sunt plini de farmec. Iubesc cu pasiune insa nu le place sa-si etaleze sentimentele in public. Sunt capabili de sacrificiu pentru persoana iubita.

Sensibilii – nascuti in ziua de 20

Personalitate – Foarte sensibili la mediu, cei nascuti in aceasta zi isi “acordeaza” emotiile la acesta. Aspira la armonie, frumusete si afectiune. Desi par retrasi si linistiti, pretuiesc foarte mult o prietenie si sunt construiti sa traiasca in cuplu. Sunt foarte buni colaboratori, asociati sau consultanti insa nu le place sa iasa in fata. Au o gandire profunda, analitica si imaginativa. Sunt de asemenea foarte atenti la detalii.

Dragoste – Pot darui mult, dar cer la fel de mult in schimb. Sunt parteneri fideli, intelegatori si diplomati.

Sociabilii – nascuti in ziua de 21

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Personalitate – Comunicativi si foarte deschisi catre cei din jur, nativii zilei de 21 au un talent social innascut. Detin darul de a-i entuziasma si inveseli pe oameni. Se remarca la orice fel de eveniment monden, fiind plini de vitalitate si teatrali. Au putere de convingere, sunt extrem de dotati pentru intermedieri si vanzari. Pentru ei, provocarea este canalizarea aptitudinilor catre scopuri precise si perseverenta in atingerea lor.

Dragoste – Plini de farmec, ei nu intampina nicio dificultate in a lega o relatie. Problema se poate ivi in a o mentine. Au nevoie de un partener sensibil, dar ceva mai stabil decat ei.

Plutocratii – nascuti in ziua de 22

Personalitate – Plutocratii dispun de forta, stapanire de sine, o mare ambitie si spirit de anvergura. Au un caracter puternic, simt practic, creativitate, initiativa, talent de lider si abilitatea de a-i influenta pe ceilalti. Predomina orientarea spre lucrurile materiale, iar pornirea de a acumula, a face avere ii propulseaza in lumea plutocratiei. Destinul lor e maret, promitator, dar si dificil.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Caria dentară – ce este și cum se tratează

Dragoste – Sentimentele lor nu cunosc cale de mijloc: iubesc sau detesta. Cauta un partener cu aceleasi ambitii care provine dintr-o clasa sociala de varf.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri