Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie ce ne influenteaza in mod subtil personalitatea si stilul de viata.

Dragoste – Sentimentali, visatori si senzuali, sunt insetati de dragoste. Uneori tind sa-si faca iluzii sau sa se lege de persoane nepotrivite. Cu timpul invata sa isi gestioneze mai bine enorma afectivitate.

Spiritualii – nascuti in ziua de 16

Personalitate – Intuitivi, inteligenti, analitici si profunzi, sunt aplecati spre cercetarea subiectelor serioase, de fond, interesati de cultura, religie, filosofie, etica, psihologie, ezoterism. Chiar daca lumea spiritului predomina, implinirea vine doar daca au o familie si o buna integrare sociala. Darul de a aprofunda poate face din ei excelenti specialisti sau experti apreciati.

Dragoste – Au sentimente adanci pe care insa nu si le exteriorizeaza usor. Se indragostesc deseori de persoane diferite de ei ca temperament, varsta, preocupari etc. Cand decid sa-si intemeieze o familie, aleg parteneri stabili, de incredere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Managerii – nascuti in ziua de 17

Personalitate – Ambitiosi, plini de energie si cu o viziune larga, au un talent special pentru afaceri. Sunt excelenti organizatori, manageri si promotori. Au o minte iute si cuprinzatoare. Proiectele lor sunt ample si indraznete , mijloacele de implinire sunt originale, ingenioase si eficiente. Pot avea in paralel si preocupari spirituale.

Dragoste – Personalitatea lor radianta si plina de forta atrage sexul opus ca un magnet. Au mai multe iubiri, toate intense.

Finalistii – nascuti in ziua de 18

Personalitate – Capabili, cu caracter puternic, curajosi si hotarati, cei nascuti in data de 18 implinesc aproape mereu ce isi pun in minte. Sunt independenti si idealisti, dar nu atat de mult incat sa piarda contactul cu realitatea. Au un acut simt al afacerilor si de aceea pot sa administreze firme mari si prospere. Pot sa fie niste psihologi fini si sa aiba talent artistic sau chiar politic.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Dragoste – Nu se tem niciodata sa isi exprime sentimentele, ba chiar sa le insoteasca de gesturi impresionante, dramatice. Chiar daca nu sunt cel mai bun exemplu de fidelitate, isi respecta foarte mult familia.

Hotaratii – nascuti in ziua de 19

Personalitate – Hotarati si mari iubitori de libertate, cei nascuti pe 19 nu fac decat ce isi doresc. Sunt condusi de imboldul de a reusi, de a castiga putere si de a ajunge sa fie respectati. Organizati si eficienti, ajung sa fie piloni de rezistenta ai sectorului in care activeaza. Au aspiratii nobile, sunt intuitivi si inzestrati cu imaginatie si talent. Iubesc noutatea si schimbul de idei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri