Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie ce ne influenteaza in mod subtil personalitatea si stilul de viata.

Dragoste – Sunt romantici, sensibili, au sentimente nobile si tendinta de a idealiza fiinta iubita. Au nevoie de un partener de viata cu care sa comunice spiritual, dar care sa aiba in paralel ceva mai mult simt practic decat au ei.

Artistii – nascuti in ziua de 12

Personalitate – Fie ca evolueaza sau nu in domeniul artelor, cei nascuti in aceasta zi au un simt dramatic dezvoltat si pun talent in ceea ce fac, chiar daca este vorba de un lucru banal. Au o fire prietenoasa, le place sa socializeze si sa lucreze in colaborare. Sunt liantul grupului si sufletul petrecerilor. Energici si dornici de schimbari, sunt mereu in miscare si preocupati de lucruri noi.

Dragoste – Inclinati mai mult spre flirt decat spre ceva serios, rareori au legaturi stabile. Chiar si atunci cand iubesc sincer, independenta lor poate compromite relatia cu partenerul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Profesionistii – nascuti in ziua de 13

Personalitate – Uzand de calitati precum simtul practic, creativitatea si disciplina, cei nascuti pe 13 au darul de a sti sa imbine frumosul cu durabilul si functionalul. Sunt oameni realisti, logici, organizati, meticulosi si de incredere care pun pret pe munca, familie si traditie. Profesia este de baza pentru ei, dar este esential sa le placa ceea ce fac. Sunt in general seriosi, vorbesc putin, sincer si cu substanta.

Dragoste – Au sentimente profunde si statornice. Prudenti, se leaga in timp. Chiar daca nu sunt prea expansivi in dragoste, au un farmec special.

Jucatorii – nascuti in ziua de 14

Personalitate – Curiosi, independenti si adaptabili, cei nascuti pe 14 au nevoie de informatie, provocari si schimbare. Sunt curajosi, risca deseori si cred in steaua lor norocoasa, avand o fire de jucator. Inteligenti, ingeniosi, practici si creativi, gasesc rapid solutii la orice si sunt talentati in numeroase domenii. Pot atinge succesul nebanuit prin munca.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Caria dentară – ce este și cum se tratează

Dragoste – Fiind fermecatori si temperamental, nu duc lipsa de oferte. Totusi, prefera sa aleaga, nu sa fie alesi. Au o viata sentimentala bogata si adesea destul de furtunoasa.

Creativii – nascuti in ziua de 15

Personalitate – Pentru cei nascuti la aceasta data, cel mai important lucru este familia. Totusi, au propriile lor nevoi ce nu trebuiesc neglijate precum: exersarea talentelor mentale care sa dovedeasca faptul ca pot functiona independent, fara sprijinul altora. Sunt sensibili si generosi, au talent pentru arte si deprind usor limbile straine. Sunt dornici sa calatoreasca si sa invete lucruri noi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri