9 Mai 2011 publicat în Lifestyle 12 share-uri

In urma vastei sale experiente in terapie si investigatii, cunoscutul bioenergetician aduce o viziune interesanta si controversata asupra bolilor, percepandu-le cauzele dintr-o perspectiva spirituala.

Cauza a saptea“In fiecare om exista un suflet, inceputul sacru, ceva omenesc si ceva animalic”.

„In stare normala trupul trebuie sa primeasca hrana de la suflet, sufletul de la spirit iar spiritul de la Dumnezeu. Excluderea oricarei din aceste verigi este inadmisibila, iar viata bazata doar pe principiul primitiv al imbuibarii trupului fara a da atentie si celorlalte verigi reprezinta calea cea mai sigura spre regres”. Hrana noastra cea de toate zilele detine un rol primordial in configurarea structurii campului uman. Da, vindecarea unei persoane este posibila printr-o alimentatia corecta, este de parere Lazarev. Trebuie sa fim extrem de atenti cu ceea ce ne alimentam trupului. Aici, bioenergeticianul da ca exemplu iudaismul. In iudaism, sangele din carne este considerat ca pastrand viata in el, fiind interzis „sa mananci viata laolalta cu carnea”: „Sa nu mananci sangele, ci sa-l versi jos ca apa” (Deuteronomul). „Sangele este pastratorul datelor despre viata corpului fizic, in el sta toata informatia privind bolile, simturile si trairile emotionale pe care le incearca animalele la taiere.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Caria dentară – ce este și cum se tratează

Foto fr si main: By idiltoffolo /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri