9 Mai 2011 publicat în Lifestyle 12 share-uri

In urma vastei sale experiente in terapie si investigatii, cunoscutul bioenergetician aduce o viziune interesanta si controversata asupra bolilor, percepandu-le cauzele dintr-o perspectiva spirituala.

Cauza a patra – Cauza a patra a aparitiei unor boli o constituie vampirismul energetic (vezi si articolul "Vampirii energetici si atacurile de energie". Vampirismul energetic nu inseamna doar furtul de energie efectuat asupra unei persoane. El se refera si la “prejudicierea structurii fine a campului care poate duce la deformarea liniilor karmice ale destinului, sanatatii, psihicului.”  In momentul in care o persoana apeleaza cu rea intentie la energia unei alte persoane, acelei persoane, spune Lazarev, i se inchid canalele de legatura cu universul, provocand un colaps energetic si nevoia de a fura din ce in ce mai multa energie. Furtul constant de energie de la ceilalti poate da nastere unor boli grave, iar aceste boli grave sunt trasmite sau trecute mai departe “copilului” vampirului. In multe cazuri, copilul unui vampir energetic devine la randul sau vampir energetic, iar spiritual este greu de salvat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Pentru ca oamenii au refuzat treptat sa-si mai procure energia din sursa infinita a universului, au apelat la o alta sursa: oamenii. Este adevarat ca aceasta sursa este mai la indemana, insa ea este epuizabila si contrar legilor universului. Cum se manifesta practic vampirismul? Lazarev explica: “Daca este vorba de un copil, acesta incepe sa-si irite mama, s-o necajeasca. Ea incepe sa tipe in permanenta, se infurie si ii cedeaza energie. Copilul isi bate joc de colegii de joaca, ii jigneste, chinuie animalele, rade si isi bate joc de cei varstnici in scopul obtinerii energiei. Prin urmare, provocarea de chinuri fizice si spirituale unui alt om este una din formele de vampirism”. Lazarev este de parere ca una din metodele de a lupta impotriva furtului de energie este rugaciunea. Prin natura sa, rugaciunea are rolul de a indrepta deformatiile structurii spirituale.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Caria dentară – ce este și cum se tratează Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

Cauza a cincea – Nu degeaba se spune ca despre morti trebuie sa vorbim numai de bine. “Intre lumea fina a mortilor si lumea noastra fizica sunt posibile contacte, iar daca ele apar, acest lucru dauneaza ambelor lumi. campurilor unui om viu si ale unui om mort are loc atunci cand sunt incalcate legile supreme.” (Serghei Nikolaevic Lazarev in cartea “Karma sau armonia dintre fizic, psihic si destin”). Campurile mortilor si ale viilor trebuie clar delimitate. De asemenea, spune Lazarev, esre gresit sa purtam sentimente de ranchiuna unei persoane decedate. Aceste sentimente de pica pot avea consecinte negative in lumea fizica (boli) si psihica (afectiuni psihice sau schimbari de personalitate) a celui care ramane.

Cauza a sasea “Orice gand legat de sinucidere este extrem de periculos si de distructiv pentru om si pentru descendentii lui.”

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Lipsa dorintei de a trai este cunoscuta in termeni medicali ca „stare depresiva”. Absenta dorintei de a trai poate fi cauza mai multor afectiuni, putand afecta dramatic destinul sau personalitatea unei persoane. Gandurile referitoare la lipsa dorintei de a trai, lipsa dorintei de a crea o alta viata (de a avea copii) sau comiterea tentativelor de sinucidere creeaza un program de autodistrugere in campul bionergetic, este de parere Lazarev.

Chiar daca aceste intentii s-au manifest in urma cu 3-4 generatii, programul se transmite ereditar urmasilor. Greselile savarsite de parinti, chiar si in timpul in care copilul se afla in burta mamei, dauneaza campului copilului. Deceptiile sau dezamagirile parintilor legate de copii (de sexul acestora spre exemplu), sustine Lazarev in cartea sa, pot cauza in viitor tentative de sinucidere din partea copilului respectiv. Numai „cinci minute de dezicere de copil pot costa ani multi de izolare, reprosuri, suparari, ura”, afirma Lazarev. „Cand mama jigneste prin cuvant, privire, gest, nemaivorbind de faptele copiilor sai, ea nu intelege ca initiaza in copil un program care peste un an, doi poate sa-l impinga sub rotile masinii sau sa-i provoace o boala grava"’.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Împreună în arte și simțiri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri