Ce fel de temperament are partenerul tau? Coleric, melancolic, sangvnic sau flegmatic? Invata sa-i citesti temperamentul citindu-i ochii!

Sexualitate: Barbatul cu ochii verzi este cu siguranta un barbat senzual. Metodele sale de seductie sunt lente si premeditate, insa sigure. Ii place sa urmeze cu exactitate toate etapele iubirii, fara a sari vreuna din ele. Actul sexual este extrem de important pentru el si nu va ezita sa se bucure la maximum de fiecare moment in parte. Nu este foarte energic, insa stie cu siguranta cum sa faca o femeie sa se simta iubita. Orgoliul sau este imens. Chiar daca nu va recunoaste acest lucru tine mult la performantele sale sexuale. Este fidel in momentul in care reuseste sa se convinga pe sine ca iubeste persoana respectiva.

Ochii caprui – temperament masculin sangvinic

Ochii caprui tradeaza un temperament predominant sangvinic. Barbatul care are ochii caprui este un barbat plin de energie si vioiciune, iute si hotarat in gesturi si miscari, cu o personalitate puternica si placuta. Ii place diversitatea, avand tendinta de a se plictisi repede sau de a deveni instabil. Esecurile nu il demoralizeaza si are capacitatea de a o lua de la capat. Este ambitios, insa ii lipseste uneori determinarea. Transmite optimism si buna dispozitie celorlalti.

Invata cu usurinta lucruri noi, adaptandu-se cu rapiditate schimbarilor. Este sociabil, prietenos si leaga cu usurinta prietenii. Din cauza lipsei sale de consecventa, este caracterizat ca fiind schimbator si superficial. Este atras de noutate si inedit, iar monotonia si activitile bazate pe rutina il plictisesc rapid. Deseori, din cauza lipsei sale de rabdare si implicare, proiectele sale, chiar daca sclipitoare, raman nefinalizate.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Sexualitate: Intr-un cuplu, barbatului cu ochii caprui ii place sa joace rolul initiatorului, dar si al dominatorului. Uraste rutina sexuala, iar sexul conventional nu ii trezeste interesul. Diversitatea nu trebuie sa ii lipseasca nici pe plan sexual. Din acest punct de vedere, acest barbat nu concepe sa excluda provocarile din viata sa sexuala. Este deschis experimentelor erotice, este impulsiv, vesnic in cautarea femeii care il poate ajuta sa isi dezvolte sexualitatea. Fidelitatea nu il caracterizeaza in mod natural. O percepe ca pe un compromis pe care trebuie sa il faca de dragul persoanei iubite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri