Dupa mai bine de 350 de ani, o fata din popor se casatoreste cu un succesor la tronul Marii Britanii. In anul 1660, Anne Hyde s-a castaorit cu Ducele de York, devenit mai tarziu James al II-lea. In data de 29 aprilie 2011, Kate Middleton se va casatori cu Printul William de Wales, al doilea succesor la tronul Marii Britanii.

Dupa aceasta despartire, perechea a ramas totusi apropiata, pentru ca in anul 2007, cei doi sa inceapa sa se intalneasca din nou. Cam in aceeasi perioada Middleton si-a dat demisia de la lantul de imbracaminte pentru femei Jigsaw unde era consilier de moda. Kate a captat din nou atentia presei engleze si internationale ca posibila viitoare sotie a Printului William. In anul 2008 ea a intrat in topul celor mai bine imbracate personalitati, realizat de catre Vanity Fair, inaintea primei-domane SUA, Michelle Obama sau a Carlei Bruni-Sarkozy, prima-doamana a Frantei.

Au urmat zvonuri cu privire la longevitatea acestei relatii si parca in ciuda carcotasilor, iata ca acum, Kate se pregateste sa devina printesa prin casatoria sa cu Printul William, programata sa se desfasoare cu mult fast, in data de 29 aprilie 2011. Nunta va fi transmisa live pe canalul YouTube al Printului William si al lui Kate Middleton, incepand cu ora 11:00 am, ora Marii Britanii. Transmisiunea live va include ceremonia de la Westminster Abbey, procesiunea de la Palatul Buckingham si aparitia proaspetilor castaoriti la balcon, pentru un mult-asteptat sarut in public.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Nunta dintre parintii lui William, Printul Chrales si Printesa Daiana (care facea parte dintr-o veche familie aristocrata) a avut o audienta de 750 de milioane de oameni din intreaga lume, in anul 1981. Astazi, datorita Internetului, cu siguranta acest record va fi spulberat, in data de 29 aprilie 2011.

TVR Info este singurul post de televiziune romanesc ce va asigura transmisiunea neintrerupta, in direct, a evenimentului din 29 aprilie. Evenimentul va fi transmis  si pe retelele sociale, pe Facebook, Twitter si Flickr.

"Printul William si Catherine Middleton sunt ca orice alti oameni de varsta lor fata de retelele sociale. Ei folosesc Facebook si YouTube si intentia lor dintotdeauna a fost sa faca evenimentul accesibil tuturor", a declarat un purtator de cuvant al Palatului St. James.

Foto front si main: By Maxx-Studio /Shutterstock

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri