In functie de ziua nasterii, afla si tu daca personalitatea si aspiratiile personale sunt caracterizate de fascinantele si intrigantele Numere Simetrice ale numerologiei.

“Numerele sunt incapatanate. Le place si nu se jeneaza sa fie ceea ce sunt. Numerele nu se multumesc cu mai putin decat perfectiunea insasi. Numerele nu iti vor da permisiunea de a nu face tot ceea ce iti sta in putinta, de a nu-ti urma destinul, de a nu trai conform scopului si potentialului tau. Numerele pretuiesc viata. Iti vor arata ca viata este o provocare uneori – insa nu iti vor permite sa ramai captiv in spatiul negativ. Mai degraba, iti vor arata acele lucruri de care esti cu adevarat capabil si ulterior iti vor arata drumul de aici (ILUZIE) acolo (ADEVAR”), afirma Joshua Williams pe blogul sau de numerologie - vedicnumerology.wordpress.com.

Acelasi lucru il fac si numerele pe care ti le vom prezenta in continuare, numere cunoscute in numerologie sunt denumirea de Numere Simetrice sau Numere in Oglinda. Este vorba de numerele 12 – 21; 13 - 31. Aceste numere sunt analizate uneori prin prisma Principiului Simetriei sau a Principiului Oglinzii, adica se formeaza prin inversarea cifrelor care le compun. Practic, 21 este un 12 “inversat”, “rasturnat”. Practic, 31 este oglinda lui 13 sau un 13 inversat. Totodata, 12- 21, 13-31 nu sunt niste numere oarecare, ci, prin natura lor, sunt incarcate de o vibratie speciala. Destinul si totalitatea trasaturilor care alcatuiesc personalitatea acestor persoane nu sunt nici ele oarecare. Sunt influentate de vibratia cifrelor care le alcatuiesc.

Chiar daca au cifrele inversate, cele doua perechi sunt formate din aceleasi cifre. 12 si 21 sunt ambele compuse din 1 si 2. 13 si 31 sunt compuse ambele din 1 si 3. Oare ce inseamna acest lucru? Inseamna ca o persoana nascuta pe 12 dispune de aceleasi talente, defecte provocari, lectii karmice sau de acelasi potential si menire in viata ca o persoana nascuta pe 21? Inseamna ca o persoana nascuta pe 13 dispune de un drum similar persoanei nascute pe 31? NU! Indubitabil, fiecare persoana este unica, beneficiind de o invidualitate aparte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Principiile de bază ale mașinii CNC

Intr-un numar format din mai multe cifre, influentele cifrelor se intrepatrund, formand un tot unitar. Cu toate acestea, prima cifra care il alcatuieste este cea care are cea mai mare influenta asupra celorlalte, dominandu-le. Prin urmare in cadrul numaruliu 13, 1 este cifra dominatoare, in timp ce in cazul numarului 31, 3 este cifra dominatoare. Totodata, in numarul 12, 1 este cifra care are intaietate asupra cifrei 2, in timp ce 1 va domina in cazul numarului 21. Iata care sunt caracteristicile persoanelor nascute pe 12-21, 13 – 31 si iata care sunt asemanarile si deosebirile dintre ele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri