Cursurile de sushi organizate la restaurantul Benihana din Bucuresti inglobeaza toate caracteristicile de mai sus: sunt amuzante si spectaculoase dar vin insotite si de povesti si pilde din Tara Soarelui-Rasare.
Participantii invata sa lucreze cu diverse sortimente de peste si fructe de mare (ton, somon, icre, caracatita), cu foite de alge si, bineinteles, cu orez, pregatind o selectie bogata de sushi, sashimi si maki.
Pregatirea propriu-zisa este insotita de un suport teoretic care prezinta tipurile de sushi, sashimi si maki si principiile de pregatire.
Cursurile se organizeaza, la cerere, pentru grupuri de pana la 25 persoane si dureaza, in medie, 3-4 ore.
Participantilor la curs li se ofera echipament complet (kit sushi, sort personalizat, materiale informative si retetar), ei find supravegheati si asistati in permanenta de personal specializat.
Dupa cursul propriu-zis, participantii sunt invitati sa ia masa in restaurantul Benihana, degustand propriile lor creatii culinare dar si mancarurile pregatite sub ochii lor la mesele teppan (vita, pui, creveti, legume si orez).
Pentru detalii referitoare la aceste cursuri, va invitam sa ne contactati la adresa de email benihana@hojoplaza.ro sau la numarul de telefon 021 201 5030.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor