Ce parere aveti despre copiii-vedeta? Se duce o adevarata batalie verbala in mediul online in ultima perioada legata de succesul fetitei lui Will Smith si al Jadei Smith, care este considerata noua revelatie a momentului. Primul ei cantec - 'Whip my Hair'- a inregistrat un succes nemaipomenit, iar Willow, in varsta de 10 ani, este asemuita lui Michael Jackson.

“Willow, copilul pretios al familiei Smith, a devenit cea mai trendy fata de pe pamant, dupa succesul extraordinar pe care l-a avut primul ei single <<Whip My Hair>>”, scrie Daily Mail.

Foarte multi oameni isi pun acum problema verticalitatii parintilor, starurile holliwoodiene Will si Jada Smith. Oare rapesc ei copilaria acestei fetite “aruncata” practic in lumea show-biz-ului prea devreme?
Intr-un interviu pentru Daily Mail insa, Jada demonstreaza ca este de fapt si de drept un parinte MODEL. Ea ne explica: “Eu trebuie sa ii ofer cateva lucruri (n.r. lui Willow) – suport, cunoastere, intelepciune si indrumare. Trebuie sa fiu o mama si trebuie sa-i fiu un mentor pentru ca si eu, la radul meu am fost pe drumul ala si stiu ce inseamna”.

Whip My Hair - WILLOW Smith OFFICIAL VIDEO

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Vorbim despre o mama care vrea sa scoata tot ce e mai bun din copiii ei. Fiul de 12 ani, Jaden a avut primul sau rol in remake-ul dupa filmul "Karate Kid", pe care l-a produs chiar Jada Smith.

“De ce isi pun acesti oameni copiii in lumina reflectoarelor atat de devreme?”, ne intrebam cu totii. “Acesta este un lucru pe care oamenii cu greu il inteleg", spune Jada pentru Daily Mail. “Nu este vorba despre faima si bani. Ei ar fi fost oricum judecati din cauza ca parintii lor sunt cunoscuti. Mi-ar placea sa gasesc o solutie sa imi pot proteja copiii, fiindca ei au destinele lor. Eu nu vreau sa pun piedici doar fiindca imi este frica (n.r. de ce spun oamenii)”, explica Jada.

Totusi, Willow are doar 10 ani, subliniaza Daily Mail. Nu este oare un pic cam devreme pentru ca un copil sa inceapa sa isi scrie istoria? “Copiii nostri sunt lasati sa ramana in paradigma copilariei. Ei nu trebuie sa aiba grija de familiile lor, sa castige bani pentru familie si sa se maturizeze prematur din toate punctele de vedere, asa cum se intampla cu majoritatea copiilor deveniti staruri.”

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri