A gasi pe acela cineva pe care sa il iubesti cu toate fiinta ta si care sa iti raspunda sa-ti raspunda, nici mai mult, nici mai putin decat cu toata fiinta sa, este CEVA.

Permite-ti iubirea fata de tine insati. Nu este nici egoism, nici narcisism. Permite-ti sa fii asa cum esti. Accepta-te asa cum esti. Iubeste-te asa cum ii iubesti pe ceilalti. Fa acele lucruri care te fac fericita, adreseaza-ti cuvinte frumoase, rasfata-te cu obiceiuri si ganduri pozitive, trateaza-te asa cum ai vrea sa fii tratata. Vei radia astfel optimism si pozitivism. Vei capata mai multa incredere in tine. Treptat, se vor intampla lucruri bune in viata ta. Fiecare relatie din viata noastra este o reflexie a felului in care ne tratam. Iubirea de sine este ea insasi cel mai puternic magnet energetic pentru a atrage iubirea celuilalt. Mai mult ca sigur, relatia cu Sinele se numara printre cele mai provocatoare si incitante relatii. Odata adusa la un echilibru, atrage relatia dorita.

Nu te poti iubi pe tine insati daca experimentezi amaraciune, resentimente sau sentimente negative si le indrepti fie catre tine, fie catre cei din jur. Indeparteaza si tine departe de tine aceste emotii autodistructive. Lasa sa plece ceea ce nu functioneaza corespunzator in viata ta. Indiferent ca ne referim la o relatie deficitara sau un job care nu-ti aduce satisfactie, lasa sa se indeparteze acele lucruri care te fac sa te simti nefericita, lipsita de energie. Universul va umple acest gol cu ceva mai potrivit pentru tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

De fapt… gandeste-te la tine ca la un magnet… Nu iti doresti sa atragi iubirea in jurul tau? Iubirea adevarata? Acea iubire? Persoana potrivita? Acel partener care sa te completeze in totalitate?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri