10 Martie 2011 publicat în Lifestyle 27 share-uri

Ce schimbari aduce cu sine cea de-a doua etapa a vietii? Exista o rasturnare a prioritatile si visurile tale odata cu varsta de 30-40 de ani? Ce influenta are Numarul Maturitatii asupra vietii tale? Si ce aduce cu el viitorul?

Numarul Maturitatii 7 - Pe masura ce atingi maturitatea si inaintezi in varsta, vei fi din ce in ce mai tentata sa experimentezi viata dintr-o perspectiva mai spirituala, mai filozofica, mai religioasa. Vei urmari sa iti dezvolti cat mai mult latura interioara, iar instinctele tale se vor dezvolta in mod deosebit. Esti preocupata sa iti adresezi intrebari despre viata, sa incerci sa le raspunzi, sa afli cat mai multe despre menirea care ti-a fost data in viata, sa afli cat mai multe despre tine, sa descoperi sensul real al vietii. Citesti, inveti, descoperi, cercetezi, meditezi, contemplezi, analizezi, te analizezi. Vei simti nevoia sa petreci mai mult timp in compania proprie incercand sa te descoperi, sa te reculegi si sa extragi sensuri profunde din singuratate. Mare grija insa! Ai tendinta de a te izola de ceilalti si de a fi privit ca un excentric.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

Numarul Maturitatii 8 – In conditiile in care nevoile personale sunt aduse la un echilibru cu nevoile financiare, pentru persoanele care au numarul 8 ca numar al maturitatii cea de-a doua etapa a vietii promite realizare si implinire. Te vei bucura de autoritate, aflandu-te intr-o pozitie de conducere in care poti influenta oamenii prin ceea ce faci. Te dedici total muncii tale. Succesul in cariera si independenta financiara sunt extrem de importante pentru tine. Cei din jurul tau vor gasi ca esti o persoana indispensabila si importanta. Intr-un fel sau altul, vei obtine recunoasterea. De multe ori vei crea dependente in jurul tau. Mare atentie insa! Ai putea cadea cu usurinta in plasa egoismului si a orgoliului, avand tendinta de a-ti exercita capacitatea de dominare asupra celorlalti. Banii si acumularea de bogatii materiale s-ar putea transforma cu usurinta intr-o obsesie.

Numarul Maturitatii 9 – Odata cu varsta de 30-35 de ani, cifra 9 aduce pentru persoanele pe care le guverneaza mai multa preocupare pentru starea comunicatii din care fac parte, mai multa implicare pentru binele ei. Vei fi atrasa de munca in domeniile publice sau cele prin intermediul carora iti poti aduce contributia personala in imbunatatirea conditiilor sociale. Vei dori sa te implici in actiuni umanitare internationale. De multe ori iti vei insusi visurile altora ca fiind proprii. Pasiunea ta pentru estetic si artele frumoase va fi mai evidenta la maturitate. Atentie insa! Tendinta ta de independenta poate fi dusa la extreme. Fara sa constientizezi, ai tendinta de a-i indeparta pe cei din jurul tau.

Image main Gerd Altmann /Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri