In jocul selectiei, barbatii si femeile au acces la o varietate de strategii constiente si inconstiente, pe care le acceseaza pentru a-si gasi parteneri pe termen lung sau scurt, spun cercetatorii. Chiar daca stiina este departe de a ne da raspunsul clar la intrebarea 'de ce ne atrage cineva?', exista totusi o multime de teorii si ipoteze cu privire la comportamentul nostru de selectie. Ce fel de barbati cauta femeile?

Lia este si ea de acord cu aceste concluzii stiintifice: Sunt total de acord. Eu m-am simtit foarte rar atrasa de barbatii cu trasaturi masculine, si m-am indragostit mereu de barbatii feminini. Simt ca un barbat cu trasaturi fine va agrea mereu arta, va fi mai calm, va fi un bun exemplu pentru copii (daca e sa mergem atat de departe), va fi un alterego pentru mine, si asta e ceea ce imi doresc eu de la un partener. Un alt eu, la masculin”.

5. Neindemanarea lui ne poate face sa ne razgandim?

Se pare ca si acesta trasatura ar face diferenta in ceea ce priveste alegerea partenerului ideal. In trecut, erau preferati barbatii care erau capabili sa stapaneasca mediul inconjurator, prin indemanarea si forta lor. In aceeasi maniera astazi, barbatii care au abilitatea de a manipula anumite instrumente sau de a folosi noile tehnologii sunt preferati de catre femei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

In ceea ce o priveste pe Maria, partenerul ideal “trebuie sa aiba ceva in cap, ca sa avem ce discuta, insa in acelasi timp trebuie sa aiba si dexteritate”. “Ca sa nu ma trezesc ca eu sunt cea care trebuie sa bata un cui sau sa schimbe un bec!”, spune ea, tinzand sa dea dreptate cercetatorilor in aceasta privinta. Da, ne plac barbatii indemanatici!

6. Cat de mult conteaza inteligenta ?

Femeile sunt atrase de barbatii destepti, spun cercetatorii. Un studiu recent condus de catre Monica Whity si Tom Buchanan si publicat in anul 2010 a analizat modul in care femeile si barbatii comunica online. Ei au ajuns la concluzia ca, in timp ce barbatii erau atrasi de nick-name-uri care sugerau trasaturi fizice ca atractivitatea sau sexualitatea, in cazul femeilor, acestea pareau sa prefere parteneri de discutie cu nick-name-uri care sugerau calitati intelectuale.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Eliza: “Pentru mine este esential ca partenerul meu sa fie foarte inteligent. De fapt, nici macar nu imi pot inchipui relatia cu o persoana care nu are nimic de oferit din punct de vedere spiritual. Am nevoie sa comunic pe toate planurile, inclusiv cel intelectual, cu persoana pe care o iubesc. Probabil ca aceasta preferinta pentru celalt sex depinde totusi, de felul de a fi al fiecareia dintre noi. Atunci cand isi cauta un partener, nu cred ca inteligenta barbatului este pentru toate femeile, neaparat, in capul listei. Poate ca sunt foarte multe care prefera barbatii aratosi, poate altele ii prefera pe cei amabili. Nu cred ca putem generaliza”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri