Iata un zodiac deosebit de interesant, in primul rand datorita faptului ca se obtin la consultarea sa informatii foarte precise si substantiale, in schimbul unei simple cifre reprezentand ziua de nastere. Veti avea surpriza de a constata ca va identificati aproape perfect cu persoana descrisa in comportamentul ce va corespunde si va veti satisface curiozitatea de a sti cu ce floare va asemanati prin imaginea si sentimentele pe care le inspirati.

Caracter si destin: Aveti o buna intuitie care va ajuta sa anticipate anumite situatii si chiar sa faceti profetii in toata regula. Nicio persoana nu are secrete fata de dumneavoastra, caci dispuneti de o buna psihologie pe care o aplicati in ceea ce priveste gandurile ori sentimentele celor ce va inconjoara. Sunteti sensibila, rafinata si va cufundati in reverii adanci.

Trebuie corectata totala lipsa de aplecare spre o mai buna organizare si disciplinare a fortelor proprii in confruntarea cu viata de zi cu zi, deoarece aici sunteti complet rupta de realitate.

Dragostea: Foarte romantica, partenerul dumneavoastra trebuie sa aiba toate caracteristicile unui Fat-Frumos, lucru care probabil ca nu se va realiza decat foarte greu; urmarirea acestui ideal este motivul care va sta la baza mai multor casatorii. E totusi posibil ca in cele din urma el sa apara in carne si oase – sau poate ca dumneavoastra o sa va mai schimbati intre timp.

Compatibilitate cu: Trandafirul, papucul-doamnei

Floarea dumneavoastra este deci macul, a carui culoare rosie in lumina orbitoare a soarelui de vara semnifica senzualitatea calda ce va invaluie, caldura mangaietoare si atmosfera de reverie si ambiguitate specifica lungilor zile linistitoare ale acestui anotimp.

Orhideea – persoanele nascute in zilele de 7, 16, 25

Trasatura definitorie: Intransigenta sentimentala

Caracter si destin: Sensibila, aveti un simt al datoriei foarte dezvoltat si acest lucru va face sa fiti expusa unor frustrari si dezamagiri, in cazul in care veti sesiza abateri de la regulile de onestitate din partea celorlalti fata de dumneavoastra. Evitati in general conflictele care va consuma nervos prea mult, in schimb sunteti genul de persoana gata oricand sa ajute pe cei din jur intr-un mod total dezinteresat.

Caminul pe care vi-l doriti este unul bine organizat si avand tot ceea ce ii trebuie.

Dragostea: Foarte pretentioasa in alegerea partenerului (pe baza unor criterii intime), in momentul in care va veti decide asupra lui, el va putea conta pe faptul ca-i veti fi fidela si ca veti deveni concesiva in scopul realizarii unei armonii in cadrul cuplului. Stiti sa iubiti si profunzimea sentimentelor ce le nutriti va fi resimtita ca o binecuvantare de catre perechea dumneavoastra.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri