Iata un zodiac deosebit de interesant, in primul rand datorita faptului ca se obtin la consultarea sa informatii foarte precise si substantiale, in schimbul unei simple cifre reprezentand ziua de nastere. Veti avea surpriza de a constata ca va identificati aproape perfect cu persoana descrisa in comportamentul ce va corespunde si va veti satisface curiozitatea de a sti cu ce floare va asemanati prin imaginea si sentimentele pe care le inspirati.

Punctele dumneavoastra de vedere sunt in general juste, dar ar trebui mai mult tact uneori cand vi le impuneti. Veti reusi sa va asigurati o viata armonioasa doar prin abandonarea unei anume rigiditati ce va caracterizeaza si dand dovada de mai multa intelegere fata de ceilalti.

Dragoste: Atunci cand credeti ca ati gasit persoana ce corespunde cel mai bine idealului propriu, ea se va bucura de o netarmuita loialitate din partea dumneavoastra si va putea fi sigura ca gelozia e fara sens intr-o astfel de relatie. A ajunge pana aici este insa destul de greu, deoarece aveti o mare dificultate in a va exprima sentimentele si acest lucru va va aduce multe tristeti.

Compatibilitate cu: Albastreaua, margareta, bujorul, macul

Albastreaua, asimilata si cu floarea de nu-ma-uita, exprima cum nu se poate mai bine aceasta constanta care-l caracterizeaza cel mai bine pe nativul semnului, anume consecventa in sentimente si in atasamentul fata de alte persoane.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Irisul – persoanele nascute in zilele de 5, 14, 23

Trasatura definitorie: Dinamismul

Caracter si destin: Va caracterizati printr-o mare adaptabilitate la medii si persoane noi, acest lucru implicand in acelasi timp un spatiu de activitate destul de extins si de divers. Sunteti simpatica, aveti o inteligenta remarcabila si va dovediti o fire foarte sociabila. Desi de regula apareti ca o persoana agreabila, puteti deveni uneori un vulcan in plina activitate daca aveti impresia ca cineva va jigneste profund si pe neasteptate.

Cel mai rau lucru care vi se poate intampla este sa vi se incalce libertatea in mod iremediabil – si asta in special prin dependenta dumneavoastra fata de placerile de tot felul pe care, odata ce le-ati gustat, vi le faceti definitiv stapane. Ar trebui sa dovediti mai multa intelegere.

Dragoste: Multi barbati vor intra in raza de actiune a farmecului dumneavoastra, iar umorul pe care-l aveti va da sare si piper acestor relatii intretinute doar la nivelul flirtului, altele ajungand la nivele mai profunde. Conteaza pentru dumneavoastra decisiv ca celalalt sa fie in permanenta capabil de a purta o discutie interesanta, in caz contrar veti fugi repede de langa el.

Compatibilitate cu: Toate florile.

Felul placut de a fi al persoanelor din aceasta zodie este ilustrat exemplar de faptul ca in Japonia irisul este o floare venerata si un simbol national.

Macul – persoanele nascute in zilele de 6, 15, 24

Trasatura definitorie: Senzualitatea


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri