Iata un zodiac deosebit de interesant, in primul rand datorita faptului ca se obtin la consultarea sa informatii foarte precise si substantiale, in schimbul unei simple cifre reprezentand ziua de nastere. Veti avea surpriza de a constata ca va identificati aproape perfect cu persoana descrisa in comportamentul ce va corespunde si va veti satisface curiozitatea de a sti cu ce floare va asemanati prin imaginea si sentimentele pe care le inspirati.

Compatibilitate cu: Bujorul, albastreaua, orhideea, macul si margareta

Bujorul semnifica sangele infierbantat al nativei si dorinta ei devoratoare de a iubi, de a se darui si de a inflori la caldura sentimentelor. Caracterul sau este exprimat foarte bine de expresia populara “a se imbujora” in urma unei actiuni navalnice ori, cel mai adesea, a unui fior de dragoste.

Papucul-doamnei – persoanele nascute in zilele de 3, 12, 21, 30

Trasatura definitorie: Instabilitatea

Caracter si destin: Nu suportati sa stati mai multa vreme intr-un loc. Decorurile, situatiile si personajele trebuie sa se schimbe mereu pentru a va simti bine. Programele si regulamentele nu sunt pentru dumneavoastra, caci vi se pare ca ele va rapesc libertatea pe care dintotdeauna puneti mare pret. Ceea ce va marcheaza fundamental este o mare si nestinsa curiozitate, ce are in permanenta nevoie de informatii noi care sa o alimenteze. Va dauneaza foarte mult faptul ca, raportat si la instabilitatea ce va este proprie, tindeti sa fiti superficiala si sa va comportati ca atare, in special in ceea ce priveste viata sentimentala si erotica. Sunteti de asemenea foarte imprastiata si ceva mai multa rigoare in ceea ce intreprindeti nu poate decat sa va foloseasca. Mizati uneori prea mult pe o singura carte, iar riscurile pe care vi le asumati va pot duce la esec total.

Dragostea: Se poate remarca gustul dumneavoastra pentru noutate in jocul iubirii, in caz contrar partenerul fiind imediat considerat ca necorespunzator. In orice caz, ar fi naiv din partea lui sa considere ca o relatie cu dumneavoastra e pentru totdeauna, pentru ca niciodata nu va implicati total, iar fidelitatea nu va este o notiune prea clara.

Compatibilitate cu: Macul, trandafirul, papucul-doamnei

Culoarea galben-purpurie a acestei flori semnifica pe de o parte, exuberanta si timiditate in masuri egale, agitatie si veselie, pe de alta parte.

Albastreaua – persoanele nascute in zilele de 4, 13, 22, 31

Trasatura definitorie: Fidelitatea

Caracter si destin: Cea mai de seama trasatura a acestui semn este fidelitatea, iar persoanele care va cunosc, indiferent de natura raporturilor intretinute, pot confirma acest lucru. Poate ca aceasta calitate este o prelungire a marii nevoi de stabilitate pe care o aveti in permanenta si care va impiedica sa va aventurati in actiuni nesabuite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri