Rugaciunea are o forta incredibila. Ea inseamna constientizarea puterii care se afla in tine, dar si constientizarea puterii universale. A te ruga este poate calea cea mai sigura si mai intensa de accesare a energiilor subconstienutlui si a energiilor superioare.

Rugaciunea se poate manifesta la mai multe niveluri:

  • rugaciunea la nivel constient
  • rugaciunea la nivel subconstient
  • rugaciunea la nivel metaconstient
  • rugaciunea la nivel superconstient

Afirmatia are si ea rolul ei aparte in rugaciune, poate fi un adjuvant al ei. Eficacitatea rugaciunii se poate datora si lansarii afirmatiilor in mintea superconstienta. Afirmatia poate fi un gand cultivat si vizualizat pe care il ancorezi in mintea superconstienta. Poti vedea rezultatele afirmatiei tale. Poti repeta fraza pentru a o ancora in mintea superconstienta. O poti simti ca manifestare. Mintea superconstienta este creativa si isi manifesta roadele. Afirmarea si afirmatiile pot fi un adjuvant al rugaciunii. Indeplinirea anumitor lucruri pentru care te-ai rugat poate fi rezultatele unor ganduri cultivate in urma cu ceva timp. Cultivate cu dorinta, fervoare si incredere…

Rugaciunea, conectarea la universalitate si la fortele subconstientului

Spune-i Dumnezeu, univers, spirit, iubire, subconstient, ca sa te rogi eficient trebuie sa accepti ca exista o putere mai mare decat tine, o forta care se afla deasupra ta. Este importanta acceptarea existentei acestei puteri. Accepta ca tu esti o mica parte din aceasta putere. Uneori investim in rugaciunile noastre prea mult intelect, prea putina implicare. Daca nu ne rugam cu intensitate inseamna ca, in mod subconstient, nu vrem ca acele lucruri pentru care ne rugam sa se si transpuna in realitate.

Rugaciunea poate inseamna o conversatie cu subconstientul. Puterea vindecatoare a subsconstientului poate fi activata constient prin sugestie. Mintea subiectiva poate fi controlata total de sugestie. Mintea subconstienta te asculta intotdeauna. Inregistreaza ceea ce gandesti, simti sau spui. Mintea subconstienta are acces la toate experientele si cunostintele pe care mintea constienta le-a dat uitarii. Mai devreme sau mai tarziu, raspunsul subconstientului tau la rugamintile tale nu va intarzia sa apara. El stie mai bine decat tine ceea ce iti este necesar si util din punct de vedere spiritual. Prin urmare, intai de toate, constientizeaza ceea ce cauti cu adevarat si constientizeaza lucrurile pentru care te rogi.


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rugaciunea, calea spirituala catre subconstient si energiile superioare.