Rugaciunea are o forta incredibila. Ea inseamna constientizarea puterii care se afla in tine, dar si constientizarea puterii universale. A te ruga este poate calea cea mai sigura si mai intensa de accesare a energiilor subconstienutlui si a energiilor superioare.

Rugaciunea te face sa te simti mai sigur pe tine, mai in siguranta. Gandul ca exista cineva acolo la care poti apela in timp de dificultate poate fi incurajator si hranitor din punct de vedere spiritual. Da, in vremuri de confuzie si descurajare, rugaciunea poate fi o sursa de indrumare si sprijin. De ce nu? Rugaciunea inseamna la a te conecta la ceva mai presus decat tine, decat noi, la o sursa infinit mai mare de spiritualitate. Gasindu-ti un sens al tau, gandurile negative si procesul de autojudecare orientat catre propria persoana pot fi estompate.

Prin rugaciune poti ajunge la pacea mintii. Iar starea de bine a mintii se dezvolta doar in absenta anxietatii. Sentimentul de neputinta si deznadejde, nelinistea cauzata de viitor, teama de a pierde ceea ce avem, teama de a nu obtine ceea ce ne dorim, toate acestea pot da nastere unei intregi epidemii de griji. Toate acestea pot fi insa tratate prin rugaciune. Cu cat ai mai multa incredere in tine si in faptul ca rugaciunea iti va fi ascultata, cu atat iti va fi mai usor sa te confrunti cu fricile si provocarile vietii. Rugaciunea mintii si a spiritului nu reprezinta insa un substitut pentru ingrijirea medicala, cea a trupului. Ea trebuie doar sa o completeze. La fel de adevarat este si faptul ca rugaciunea pozitiva nu poate avea efecte negative secundare. Credinta unei persoane si convingerea ca rugaciunile ii vor fi ascultate au o influenta covarsitoare asupra fiintei sale si a starii sale de bine si echilibru, asupra abilitatii sale de a lupta impotriva bolii, asupra capacitatii sale de a se regenera moral, psihic, trupesc, sufletesc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Meditatia si rugaciunea pot creste gradul de constientizare si vigilenta. Persoana care se roaga va inceta, cel putin temporar – in momentul adresarii rugaciunii, sa mai fie absorbita de propriile ganduri. Rugaciunea poate ajuta la crearea unei stari pozitive a mintii. Prin stoparea gandurilor negative si prin confortul si linistea pe care le transmite, rugaciunea ajuta la oprirea deteriorarii creierului. Starea pozitiva a mintii va genera la randul sau energie pozitiva in organism, trimitand semnale pozitive catre celulele nervoase responsabile de procesul de regenerare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri