Rugaciunea are o forta incredibila. Ea inseamna constientizarea puterii care se afla in tine, dar si constientizarea puterii universale. A te ruga este poate calea cea mai sigura si mai intensa de accesare a energiilor subconstienutlui si a energiilor superioare.

Rugaciunea ca esenta si spiritualitate: ‘Avem speranta atata timp cat putem sa ne rugam’

Rugaciunea nu este o activitate pasiva pe care o faci cu buzele sau din habotnicie. Rugaciunea ca schimb de energii te poate transforma spiritual. Rugaciunea nu este neaparat o cerere, este o experienta. Avand credinta in puterea rugaciunii, capeti incredere in tine, capeti credinta. Rugaciunea iti poate da curajul de a infrunta acel lucru de care te temi cel mai mult. Rugaciunea poate insemna speranta pe un fond al vidului si al disperarii. Rugaciunea inseamna sa constientizezi ca nu esti singur in univers, ca exista un ceva mai presus de tine, un ceva care se afla in legatura si cu tine. Constientizarea acestui fapt te face sa ajungi la un echilibru cu tine, cu cei din jur, cu universul, iti da un sens existential. Crezand ca ai rolul tau aparte in acest univers te poate ajuta sa iti imbunatati felul in care gandesti despre tine. Te poate face sa ai mai multa incredere in tine.

Schimbul tau de replici cu entitatea suprema poate avea un efect covarsitor asupra ta. In urma rugaciunii, iti poti ajuta ochii mintii sa vada ceea ce le-a scapat pana acum. In urma rugaciunii, poti patrunde in esente. Poti vedea dincolo de tine. Prioritatile tale se pot schimba si ele in urma rugaciunii. Solutiile care ti-au scapat pana acum se pot deschide subit in fata ta. Schimbul acesta de replici interior te poate ajuta sa traiesti conform potentialului aflat inauntrul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Oricui esti convins ca te adresezi -divinitatii, unei entitati supreme, subconstientului, fii rabdator si deschis cu interlocutorul tau. Ai incredere ca iti va indeplini acele dorinte care sunt necesare pentru binele tau. Nu incerca sa pui conditii si sa conditionezi indrumarea. Nu incerca sa-l provoci pe Dumnezeu, universul insusi, forta in care crezi. Ai incredere in intelepciunea universala si in faptul ca iti va ghida si indruma pasii. Solicita ajutorul, insa nu arunca sugestii despre cum ar trebui sa arate acest ajutor. Se poate intampla ca raspunsul divinitatii la ceea ce cerem noi sa fie diferit de ceea ce cautam. Nu inseamna ca nu este si cel mai bine pentru noi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri