Initialele nu numai ca ne pot caracteriza, dar ne pot dezvalui si defectele

Deoarece originea numelui poate da indicii destul de neinsemnate cu privire la caracterul unei persoane (in timp, caracterul omului tinde sa se schimbe si sa nu se mai potriveasca cu numele), cele mai potrivite pentru a ne caracteriza sunt literele care compun numele, iar dintre acestea, initialele, ce reprezinta insasi cheia descifrarii individului.

Primele litere ale prenumelui si numelui exprima o vibratie care influenteaza personalitatea umana. Ele rezuma un nume si, de multe ori, oamenii folosesc, in locul numelui complet in semnaturi, doar initialele.

Initialele nu numai ca ne pot caracteriza, dar ne pot dezvalui si defectele… Haideti sa descoperim impreuna care sunt ele pentru fiecare litera in parte:

A – Cele mai vizibile defecte ale persoanelor de tip A sunt impulsivitatea, agresivitatea, incapatanarea, lipsa de finete si egoismul. Uneori, mai pot aparea scepticismul, aroganta si critica.

B – Oamenii B sunt nehotarati si nesiguri pe ei, mai ales atunci cand incearca sa compenseze aceste defecte prin lacomie si posesivitate. Lenea, lasitatea sau tendinta la compromis sunt alte cateva trasaturi negative ale lor.

C – Cei al caror nume incepe cu litera C sunt neglijenti, nepasatori si dezorganizati. Uneori pot da dovada de lipsa de rusine sau de scrupule. Avand multe interese, risca sa-si risipeasca timpul si energia.

D – Cei care poarta initiala D pot deveni, in situatii tensionate, fixisti, radicali, incapabili de concesii, rigizi si uneori de o indaratnicie prosteasca. Au de asemenea tendinte de posesivitate si gelozie.

E – Multe persoane al caror nume incepe cu E tind sa fie iresponsabile, inconstante, frivole. Altele mai pot fi irascibile si aprige la manie.

F – Oamenii F pot avea reactii excesive si pot ajunge in situatii extreme. Desi au o personalitate puternica, sunt predispusi la anxietate si depresie.

G – Celor care au initiala G li se reproseaza adesea tupeul, aroganta, incapatanarea si uneori lipsa de scrupule. Pot ascunde insa multe frustrari si framantari interioare.

H – Persoanele de tip H pot dezvolta tendinte obsesive si manipulatoare. In anumite situatii se inchid in sine sau devin sceptice, banuitoare, ranchiunoase, extremiste sau chiar tiranice.

I – Cand nu se simt in siguranta, oamenii I pot avea caderi nervoase, schimbari bruste de spirit, au tendinta sa devina timizi, irascibili si sa se ofenseze usor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri