Brunch-ul are loc in fiecare duminica intre orele 12:00 - 16:00 si se doreste a fi varianta ideala pentru petrecerea unei dupa-amieze de sfarsit de week-end intr-un cadru intim si elegant, alaturi de familie sau de prieteni.

Lansat in 2005 ca un produs unic in peisajul gastronomic bucurestean, un produs ce imbina elemente ale bucatariei europene cu elemente ale bucatariei orientale, Fusion Brunch a devenit deja o traditie la Howard Johnson Grand Plaza in spatiul rafinat si eclectic asigurat de cele doua restaurante – Avalon si Benihana.

Brunch-ul are loc in fiecare duminica intre orele 12:00 – 16:00 si se doreste a fi varianta ideala pentru petrecerea unei dupa-amieze de sfarsit de week-end intr-un cadru intim si elegant, alaturi de familie sau de prieteni.

Brunch-ul imbina in mod ingenios mai multe elemente specifice oricarui program de petrecere a timpului liber: bufet cu o varietate mare de preparate reci si calde, spectacole culinare la mesele teppan, selectie de prajituri si torturi completate de irezistibila fantana de ciocolata, produse trufanda in orice anotimp, bauturi racoritoare si alcoolice in regim open bar, colt de joaca pentru copii, muzica live. Copiii sunt mereu invitati speciali la brunch-urile noastre: avem in permanenta un kids’ corner - o sala special amenajata pentru copii cu jucarii, casute si personaje de poveste care ii picteaza pe fata sau ii invata sa construiasca forme ingenioase cu baloane.

Pentru a mentine acest produs proaspat si dinamic, echipa de bucatari de la hotelul Howard Johnson Grand Plaza imbogateste mereu brunch-ul cu nuante culinare variate, astfel incat oaspetii fideli sa se bucure de diversitate.

Astfel, in toamna anului trecut, oaspetii au fost invitati sa se imbarce intr-o croaziera culinara pe Dunare care i-a purtat, in fiecare duminica, in cate o tara riverana Dunarii: Germania, Austria, Serbia, Ungaria, Bulgaria, terminand in Delta Dunarii. Primavara aceasta acesta am pregatit noi concepte care vor imbina arta culinara cu muzica specifica spatiilor culturale respective (Italia, Grecia, Japonia) sau cu tematici locale specifice (Ziua Indragostitilor, Martisorul, Ziua Femeii, Pastele).

Pretul brunch-ului este de 170 lei / adulti, copiii pana la 7 ani beneficiind de gratuitate iar cei intre 7 si 12 ani de un discount de 50%. Pentru rezervari, va asteptam sa sunati la telefon 021 201 5030.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri