4 Februarie 2011 publicat în Lifestyle 1823 share-uri

Numerele care indica o datorie karmica sunt 13, 14, 16 si 19. Aceste numere dispun de o semnificatie aparte atunci cand le regasim in numerele-nucleu, in cifrele cele mai importante din graficul tau numerologic, in ziua de nastere.

19 ca datorie karmica aduce cu el o lectie importanta de invatat. Trebuie sa intelegi ca lucrurile nu pot fi facute doar pe cont propriu si ca, uneori, lucrurile marete se pot realiza colaborand si increzandu-te in ceilalti. Trebuie sa inveti sa fii mai generos, mai bun, mai sensibil, mai tolerant, sa renunti la tendinta ta de a domina si de a controla. Trebuie sa accepti si sa ai rabdare cu ceilalti. Va trebui ca inveti ca toti (nu numai tu!) suntem parti ale unui intreg universal.

In viata actuala, vei fi pus in situatii ciudate si diverse. Vei fi nevoit sa fii singur, sa iti iei singur apararea pentru ca nimeni nu o va face in locul tau. Va trebui sa vorbesti in numele tau tinand cont si de ceilalti. In viata ta actuala se pot intampla anumite lucruri pe care le poti percepe drept indicii ale lectiei pe care o ai de invatat: uneori, pentru a conduce trebuie sa inveti sa te si supui. Uneori, pentru a avea putere, trebuie sa-i lasi si pe ceilalti sa se bucure de ea. Uneori, pentru a fi totalmente independent, trebuie sa-i lasi si pe cei din jur sa fie independenti. Implinirea va veni prin cooperare si stabilirea unui raport echilibrat intre suficienta si autosuficienta.

Despre Numarul tau Karmic si semnificatia lui poti citi AICI.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri