4 Februarie 2011 publicat în Lifestyle 1823 share-uri

Numerele care indica o datorie karmica sunt 13, 14, 16 si 19. Aceste numere dispun de o semnificatie aparte atunci cand le regasim in numerele-nucleu, in cifrele cele mai importante din graficul tau numerologic, in ziua de nastere.

In loc sa gaseasca in ele un punct de sprijin, relatiile de iubire vor pune piedici in implinirea visurilor si a obiectivelor proprii. Trebuie sa-ti asumi angajamentul si responsabilitatea pentru a fi implinit in aceasta viata. Trebuie sa incerci sa fii fericit pe cont propriu inainte de a-ti lega fericirea de o alta persoana. Trebuie sa fii flexibil si sa incerci sa te adaptezi imprejurarilor fara a te panica sau destabiliza emotional. Fii exigent cu tine. Mentine stacheta ridicata. Evita sa alegi calea extremelor. Ai incredere si, orice ar fi, nu renunta usor la ceea ce iti doresti cu adevarat. Implinirea poate surveni prin transformarea energiilor negative in flexibilitate, prin moderarea simturilor, prin stabilitate, prin urmarea idealurilor si transpunerea lor in realitate.

Datoria karmica 16 - In vietile tale anterioare, ai trecut peste normele si regulile impuse de altii pentru a fi fericit. In trecut, de dragul vanitatii si al satisfacerii propriului ego, anumite actiuni personale au calcat in picioare orgoliul si mandria altora. I-ai desconsiderat pe ceilalti, considerandu-i inferiori. Te-ai ridicat pe tine in slavi, considerandu-te superior. Actiunile tale au fost supuse greselii. Deciziile tale nu au fost intotdeauna cele mai corecte din punct de vedere moral. Probabil ca in trecut ai supus persoanele dragi pierderii, umilintei, rusinii, dezonoarei. Totodata, datoria karmica a numarului 16 poate proveni si din relatii de iubire neobisnuite sau interzise. In trecut, te-ai angajat in relatii care au provocat multa durere si suferinta celor din jur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Datoria karmica 16 iti poate da peste cap viata. Vei fi supus de-a lungul vietii mai multor dezamagiri si pierderi, adversitatii, accidentelor sau anumitor tipuri de infrangere. Ascensiunea ta va fi rapida. Caderea (financiara, personala sau fizica) va fi si ea la fel. 16 inseamna si arderea vechiului eu si nasterea unuia nou. Implinirea si echilibrul vor veni prin probitate si integritate, prin acumularea de intelepciune si prudenta provenind prin pierdere si suferinta. Trebuie sa inveti sa accepti voia divina si a umilintei si sa-i tratezi pe ceilalti in mod egal tie.

Datoria karmica 19 - Datoria karmica 19 este strans legata de ideea de putere, independenta, status, rol si forta. Se poate foarte bine ca in vietile anterioare sa fi abuzat de putere. Se poate sa fi actionat in propriul interes fara a-i lua in considerare pe ceilalti. Se poate sa fi ranit (fizic!) pe cineva sau sa fi manifestat violenta psihica impotriva anumitor persoane.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri