Desert Expo te indulceste timp de 3 zile cu cele mai gustoase prajiturele, ciocolata de toate felurile, delicatese, praline, trufe, martipan, gemuri cu diferite arome, torturi, vinuri si multe alte bunatati.

"Cea mai dulce expozitie” se va desfasura la SUN PLAZA, Bucuresti, Bucuresti, 11 – 13 februarie 2011.

Si la a IV - a editie, DESERT EXPO - Sweets, Drinks & More te indulceste timp de 3 zile cu cele mai gustoase prajiturele, ciocolata de toate felurile, delicatese, praline, trufe, martipan, gemuri cu diferite arome, torturi, vinuri si multe alte bunatati.

Vor fi prezentate ultimele noutati din domeniu, iar vizitatorii vor avea parte de degustari de produse si promotii, totul fiind acompaniat de muzica clasica, jazz si "muzica sweet". "Cel mai bun desert" va fi declarat castigator de un juriu format din specialisti.

Fie ca va place aroma unei inghetate delicioase sau vreti sa faceti un cadou dulce persoanei dragi, avem convingerea ca nu veti lipsi de la acest eveniment!

Programul este vineri – duminica, orele 10:00 – 22:00.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Va asteptam cu drag!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri