Ucigasii de visuri sunt cei care ard si parjolesc si lasa nimic in urma ta. Cei care devasteaza si te smulg cu bruschete din campul tau plantat cu visuri. Sunt cei care nu au ochi sa vada lacrimi, cei care nu au inima si nici timp sa te lase sa te aperi, sunt cei care au convingerea ca nu ti-au luat nimic, sunt cei care cunosc puterea sugestiei negative.

Pe ucigasii de visuri nu-i mai poti iubi. Poti doar sa-i inchizi intr-o temnita si sa nu-i mai lasi niciodata sa iasa de acolo. Poti sa te duci in templul tau sfant rugandu-te pentru propria mantuire. Poti sa nu-i lasi sa iti ucida visele de iubire. Pentru ca intr-o buna zi, o sa lasi pe altcineva sa iti inalte balonul cu visuri… Si cine mai rade acum? Cine mai viseaza? Cine viseaza din nou?

Un vis de iubire, un vis ca vei ajunge acolo unde nu a mai ajuns nimeni, un examen luat cu 10, un zambet pe care l-ai dorit de dinaninte de a te naste, o pasiune, o gradina de vara, o dupa-amiaza torida de vara, o plaja goala, o plimbare pe malul eternitatii, o distanta pe care poti sa o demonstezi, o atingere, o strafulgerare a mintii, nopti mai linistite, zile mai senine, un miracol, un telefon, o lacrima de fericire, un vis ca intr-o alta viata trecerea iti va fi mai usoara… balonase de speranta pe care crezi ca nimeni nu are puterea sa ti le sufle, balonasele pe care le eliberezi unul cate unul ca sa ajunga pe rand la destinatie… VISURI… ceva in care crezi din tot sufletul, ceva pe care nu ti-l poate lua nimeni, ceva pentru care nu s-au inventat inca monede virtuale… ceva minunat, care face sa iti creasca sufletul.. ceva atat de iluzoriu si de real ca iti transforma viata intreaga intr-o speranta de fericire…. NISTE VISURI poate… SIMPLE VISURI… dar nu lasa pe nimeni sa le duca departe de tine. Sunt acel tu care nu te paraseste niciodata.

Dana


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri