O femeie de prima clasa este o femeie care gandeste la inaltime despre sine, indiferent de circumstantele de viata sau parerile oamenilor din jur. O femeie de prima clasa nu se judeca pe sine in functie de greselile pe care le face si stie ca a cauta perfectiunea reprezinta de fapt un esec.

7. Imbraca-te cu gust.

Majoritatea femeilor se imbraca cu cat mai multa piele la vedere in zilele noastre. Pentru multe dintre ele nu este vorba de ignoranta sau necunoasterea codului de stil vestimentar, ci se leaga de cat de mult cauta atentie. Cat de disperata esti dupa atentie? Chiar daca acest lucru se intampla inconstient.

Ai nevoie sa iti etalezi cat mai multa piele pentru a te simti bine cu tine insati? Atunci considera acest lucru ca fiind invers proprortional cu cata stima de sine ai.

Daca ai calitati fizice deosebite acestea se observa si daca nu pui pe tine cat mai putine textile. Asigura-te ca garderoba ta, chiar daca nu contine multe piese contine piese care te pun in valoare fara a fi nevoie sa fi o cersetoare de atentie. Hainele nu substituie stima de sine, pot consitui eventual o iluzie de moment.

In final, vreau sa te rog sa ma ajuti sa facem portretul complet al unei femei cu clasa. Lasa-mi un comentariu si spune-mi ce alte atribute are o femeie cu clasa in perceptia ta?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Te imbratisez cu drag
Cristina

Un articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Garbo de Cristina Miculete, trainer dezvoltare personala, copyrighter www.artafeminina.ro, psiholog si NLP Practitioner in formare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri