O femeie de prima clasa este o femeie care gandeste la inaltime despre sine, indiferent de circumstantele de viata sau parerile oamenilor din jur. O femeie de prima clasa nu se judeca pe sine in functie de greselile pe care le face si stie ca a cauta perfectiunea reprezinta de fapt un esec.

Sa poti sa fii autentica inseamna sa valorizezi autenticitatea mai presus de orice alta ideintitate. Aceasta problema a identitatii reprezinta un consum intern pentru majoritatea femeilor. De exemplu o multime de femei se simt ranite la un moment dat dar se prefac a fi mamele, iubitele sau sotiile fericite pentru ca nu vor sa aiba identitatea unei femei prea sensibile . De ce se intampla acest lucru? In aceasta lume a barbatilor tindem sa privim cu judecata femeile care isi expun darul emotiilor natural. Ne e teama sa nu fim considerate slabe, cand toata lumea iti spune ca trebuie sa fi puternica. A fi puternica nu reprezinta a-ti ascunde emotiile si a te minti pe tine insati, dimpotriva.

Da-ti jos mastile si devino autentica. Autenticitatea depaseste orice altceva. Mai mult decat oricand oamenii acum vor ceva real. In interiorul nostru adanc, dincolo de mastile pe care ni le punem preferam sa fim in preajma a ceea ce este real. In trecut lucrurile se petreceau de dragului show-ului sau in scopul de a pastra aparentele. Acum lucrurile sunt mult mai transparente. De asemenea poate te-ai saturat sa traiesti intr-o lume unde oamenii intotdeauna aspira spre lucruri materiale si valorizeaza in principal aceste lucruri si banii. Poate iti doresti oameni care sunt sinceri in schimbul celor cu interese ascunse.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

6. Nu poti fi o femeie cu clasa daca nu esti sincera cu tine insati si sa ramai conectata cu natura ta feminina; pur si simplu sa te simti in regula cu faptul ca esti femeie.

Nu este vorba despre a-ti dori sa schimbi ceea ce ti-a fost dat, sau sa fii superficiala e pur simplu vorba de a fi mandra de feminitatea ta.

Multe dintre femeile din zilele noastre incep sa se valorizeze din ce in ce mai putin. Se ingrasa, inceteaza sa aiba grija de ele, nu-si fac timp pentru miscare, inceteaza sa manance sanatos sau sa socializeze.

Daca esti una din femeile care nu pune pret pe aceste lucruri s-ar putea ca simtul tau de sine, respectul tau fata de tine sa fie scazut. Te simti prost cu tine insati si cu viata ta, lucru care nu intra in categoria femeilor care au clasa. A fi o femeie cu clasa nu inseamna a avea bani.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri