O femeie de prima clasa este o femeie care gandeste la inaltime despre sine, indiferent de circumstantele de viata sau parerile oamenilor din jur. O femeie de prima clasa nu se judeca pe sine in functie de greselile pe care le face si stie ca a cauta perfectiunea reprezinta de fapt un esec.

Aceste ritualuri reprezinta o cale ca tu sa te simti mai bine cu propria persoana.Nu este vorba doar de un dialog cu tine insuti fara insemnatate.

3. O femeie cu clasa rareori isi pierde cumpatul. Sunt bineinteles situatii cand o femeie se va simti si va parea nebuna, are nevoie sa-si ridice vocea si sa fie furioasa , dar este in regula. Nu vrei sa fii uni-dimensionala.

Totusi, idea este sa-ti setezi mintea astfel incat sa nu iti strici relatiile cu oamenii din cauza nevoii tale de a te simti importanta intr-un anumit moment, intr-o neintelegere cu cineva care inseamna mult pentru tine, sau orice alta situatie dificila.

Acest lucru se leaga de increderea noastra in noi pentru a putea face fata oricarui eveniment. Stiu ca nu este usor, pentru ca uneori ne simtit nesigure, vulnerabile, pierdute, ranite sau coplesite.Cu totii avem acest gen de momente dar aminteste-ti ca e vorba de fapt despre ceea ce faci cu aceste momente, in majoritatea situatiilor, despre cum le percepi..

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Caria dentară – ce este și cum se tratează

4.Probabil unul dintre cele mai importante atribute ale unei femei cu clasa este postura. De ce este aceasta postura importanta? Pentru ca ea defineste modul in care ceilalti te percep mai mult decat iti dai seama. Daca o femeie gandeste la scara inalta despre sine, atunci postura ei e una impunatoare si oamenii sunt atrasi de aceasta postura. Este una din metodele cele mai rapide de a te promova ca persoana in lume si de a te simti bine cu tine insati. Ne dorim ce este mai bun, pentru ca semnifica o experienta mai buna, o mai buna calitate a vietii, mai multa siguranta la nivelul inconstientului nostru.

Daca o femeie merge cu umerii lasati, oamenii percep, inconstient, ca are o energie scazuta. Te asigur! Chiar daca la nivel constient ei nu stiu ca postura ta nu este una buna.

5. Autenticitate, autenticitate, autenticitate

Contrar credintelor populare a fi o femeie cu clasa si eleganta nu reprezinta sa stii sa te controlezi. Nu este vorba de a fi stoica.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Intotdeauna fii autentica. Se poate ca tocmai sa fi pierdut ceva, ai putea avea o problema cu cel mai bun prieten, ai putea sa te simti mai putin bine pentru cat ti-ai pierdut slujba sau doar alte probleme ale vietii. Conform conditionarii sociale, o femeie care traieste o experienta neplacuta trebuie sa-si puna o masca si sa-si ascunda emotiile. O femeie cu clasa nu mimeaza fericirea. Se poate sa experimentezi suferinta si tot sa ramai de prima clasa. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa constientizezi durerea, poate sa o impartasesti cu cineva si totusi sa iti pastrezi gratia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri