O femeie de prima clasa este o femeie care gandeste la inaltime despre sine, indiferent de circumstantele de viata sau parerile oamenilor din jur. O femeie de prima clasa nu se judeca pe sine in functie de greselile pe care le face si stie ca a cauta perfectiunea reprezinta de fapt un esec.

Daca crezi ca a te promova pe tine insati nu este important lasa-ma sa-ti spun ca poti sa fii cea mai buna femeie din lume, loiala, dulce, dinamica si sa nu observe nimeni. Marketingul de sine nu inseamna sa tipi in gura mare, vorbind doar despre tine. Marketingul de sine se refera la a te mentine la un nivel superior si a actiona in consecinta prin respectul de sine si prin empatie Exista o diferenta intre a face o greseala si a trece nepasatoare mai departe si a face o greseala, a o constientiza si a lua decizia de a face mai bine data viitoare.

O femeie cu clasa este o femeie de valoare si o femeie de valoare este una care valorizeaza fericirea celorlalti si este atenta cu cei din jur. Oamenii rareori vor percepe valoare in tine daca nu le dai ceva. Gandeste-te la cum arata o femeie care ofera putina valoare si este o femeie de o calitate mai scazuta. Gandeste-te cum arata si cum se comporta. De obicei acest tip de femeie este condusa atat de mult de nevoia ei de importanta si atentie, incat este incapabila sa asculte si sa ii pese de ceilalti. S-ar putea ca acest gen de femeie sa te frustreze pentru ca pur si simplu nu apuci sa scoti un cuvant. Si sa recunoastem, e dificil sa stai in preajma cuiva caruia nu-i pasa de tine.

O femeie cu simtul valorii scazut are un simt al meritului de sine atat de mic incat este imposibil pentru ea sa perceapa viata dintr-un alt unghi. Este prea preocupata de sine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Iata ce NU face o femeie cu clasa: EA nu este cineva care constant extrage valoare de la ceilalti.

2. Dezvolta-ti ritualuri care sustin simtul de sine. Asa cum am mai spus, o femeie de calitate este o femeie cu un inalt simt de sine si care se proiecteaza in acest fel. Si respectul de sine ridicat vine din a crede ca meriti.

Totusi, poti ajunge sa crezi ca meriti atunci cand faci suficient, realizezi suficient si dai altora suficient. Daca te gandesti ca ma refer la realizari in sensul traditional al carierei pe care aceasta lume o incurajeaza , te inseli. Acestea nu sunt realizari.adevarate si de durata .Ma refer la fitnessul emotional. Asa ca, dezvolta ritualuri. Poate fi vorba despre o practica de exprimare a recunostintei, un ritual zilnic pentru a evolua pe calea spirituala sau in relatia cu sotul si copiii tai. Poate fi vorba de o practica pentru a ajunge sa vezi lumea ca pe un teren de joaca in schimbul unui teren de lupta, o practica zilnica pentru a da iubire in loc de a emite judecati.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri