Copil fiind citeam povesti. Nu aveam inca dorinte si il vedeam pe Dumnezeu ca pe un duh obligat sa-mi indeplineasca orice dorinta.
Inteligenta m-a facut sa fiu temuta. Mi-am dat repede seama cu exista foarte putini barbati care accepta o femeie inteligenta in preajma lor. Femeile trebuie sa fie blande…feminine…neajutorate. Foarte multi barbati nu se simt barbati altfel.

Puterea m-a facut sa trec peste o multime de probleme dar, in acelasi timp, trecand peste tot nu mai stiu nimic despre mine. Atat de des mi-am inghitit suferinta, de atatea ori mi-am oprit lacrimile si furia, de atatea ori am reusit sa disimulez perfect orice sentiment care m-ar fi dezavantajat inca nu mai stiu cine sunt.

Sau sunt doar frumoasa, inteligenta si puternica? Sau sunt un om care si-a irosit cele trei dorinte? Sau o fiinta care nu a inteles ca in viata nu trebuie sa iti doresti instrumentele prin care crezi tu ca vei atinge fericirea. Ci…doar fericirea.

Maria
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri