Cum sa scapi de gandurile si emotiile negative si cum sa-ti inveti sufletul sa gandeasca pozitiv

Gandurile creeaza emotii, emotiile iti creeaza comportamentul si comportamentul iti creeaza viata. Sentimentele, indiferent de natura lor pozitiva sau negativa, furnizeaza o cantitate semnificativa de informatii despre valorile tale, despre ceea ce conteaza pentru tine, despre acele persoane, lucruri si situatii care te incarca cu energie pozitiva, despre acele persoane, lucruri si situatii care iti fura energia, despre limite si lupte interioare. Trebuie doar sa-ti lasi mintea, sufletul si trupul sa le preia mesajul ca atare.

Cand te incearca gandurile negative, fa liniste in mintea ta! Porunceste-le sa taca si redu-le la tacere! Fa apel la minte, la logica, ca sa alungi simtirile negative. Daca vrei sa-ti controlezi emotiile, atentia ta trebuie sa se indrepte asupra gandurilor care le-a generat. Cu cat devii mai constient de gandurile si emotiile tale negative, cu atat mai mult te apropii de eliminarea lor. Din interior catre exterior, putem crea viata pe care ne-o dorim. Trebuie doar sa nu lasam exteriorul (atunci cand este negativ la randul sau) sa se reflecte negativ in interiorul nostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Niciodata o emotie nu poate fi mai mare decat ceea ce esti tu in interior. Doar daca nu ii acorzi o atentie exagerata. Ceea ce si isi doreste. Niciodata un gand nu poate sa-ti acopere toate celelalte ganduri si sa le suprime. Decat daca tu ii permiti acest lucru. Tu esti cel care ii da energie si putere unei emotii admitandu-i existenta, facand-o sa se amplifice sau sa te copleseasca. Tu esti cel care iti lasi gandul sa te stapaneasca. Tot tu esti cel care ar trebui sa decida pentru tine. Tu ar trebuie sa decizi ce ganduri te pot face fericit, ce sentimente te pot face impacat cu tine… Care DA si care NU. Emotiile negative sunt toxinele de care trebuie sa scapam nu facandu-ne ca ploua, reprimandu-le sau ignorandu-le existenta, ci supunandu-le unei cure de detoxifiere mentala si emotionala. Energia negativa trebuie identificata si inlaturata, constiinta trebuie revigoranta. Si trebuie sa stii ca nu avem nevoie de un drum special catre noi insine. Il stim dintotdeauna. Ni se arata singur cand intelegem tot ce-am spus pana acum.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri