Temperamentul dat de grupa sanguina a fost intens studiat avand in vedere ca aceasta grupa de sange este determinata genetic si presupune anumite comportamente comune ale oamenilor apartinand aceleasi grupa.

Adesea Ritmicul este un bun matematician si poate lucra foarte eficient in toate domeniile analitice, de expertiza. Este in continua cautare a adevarului, dar si a frumusetii, si cum adevarul este relativ, gasesc un nou motiv pentru caderea in micile lor depresii.

Evident, ii place ordinea si toate lucrurile se afla puse la locul lor, caci au un loc bine determinat. Si relatiile sunt la fel, intr-o ordine clara a prioritatilor. Sunt intelectauali de timpuriu, poate cand restul copiilor se joaca inca, Ritmicii fiind cei mai precoce. Nu accepta decat ideile demonstrate si sunt foarte greu influentabili.

Sunt introvertiti si inchisi, consumand in ei toate trairile. Le plac scurtaturile si toate metodele care economisesc timp si energie. Renunta usor si definitiv la persoanele despre care concluzioneaza ca nu merita sa existe in viata lor, nu accepta slabiciunea si nici haosul. Nu sunt priceputi insa in creatie, dar aplica foarte riguros ceea ce au invatat si considera ca le este util.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Grupa AB – Complexul

Avand caractere ce apartin atat grupei A, dar si grupei B, complexul simte adesea presiunile propriilor contradictii. Devine astfel usor agitat, nu are rabdarea de a lua lucrurile pe rand, le-ar dori finalizate toata odata, fara sectionari, impartiri, fara sa dureze mai multe zile. Cu toate acestea isi duce la bun sfarsit proiectele si rezultatele sunt adesea bune, insa face un efort de dozare a energiei si de concentrare. Lucreaza astfel pe mai multe planuri pana la surmenaj.

Fiind agitat si trecand usor de la rupturi la alte ralatii, adaptandu-se foarte rapid si avand nevoie de multa dinamica in viata sa, Complexul nu poate lucra intr-o activitate monotona, ritmica, de rutina. Are nevoie de mai maulte activitati care sa nu dureze mult, dar sa cuprinda mai multe planuri. Proiectele care necesita monotonie si timp lung de finalizare, de exemplu in proiectare, ii sunt foarte dificile. Cu toate acestea, este foarte atent la detalii, cum este Ritmicul (grupa B). Eu au o relaxare activa, trebuie sa faca ceva relaxant, dar nu sa stea.

Primele instituții de învățământ din România cu risc seismic care vor fi reabilitate prin PNRR Principiile de bază ale mașinii CNC Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București

Pot fi mai timizi si sunt foarte exigenti atunci cand isi aleg prietenii. Le place sa traiasca in orasele foarte dezvoltate, acolo unde mereu se gaseste ceva de facut, un loc de vizitat sau o modaliatte de distractie ori relaxare.

Izolarea nu le face bine, desi simt mai puternic decat celelalte grupe nevoia de a avea momente de singuratate.

Sursa: Healthy.ro, suplimentul de sanatate by Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam:

7 Afectiuni nebanuite cauzate de fumat

Spune-mi o culoare, iar eu am sa iti spun...

10 Lucruri rele pentru cei care nu fac sport!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri