Temperamentul dat de grupa sanguina a fost intens studiat avand in vedere ca aceasta grupa de sange este determinata genetic si presupune anumite comportamente comune ale oamenilor apartinand aceleasi grupa.

Melodicul simte si o mare nevoie de miscare, avand multa nevoie de sport pentru a se simti bine, acestia au adesea abonamente la sali sau ies in parcuri sa alerge ori chiar ajung sportivi de performanta. Calatoriile si drumetiile pe munti le fac o deosebita placere, mai ales daca vor calatori in medii puternic incarcate cultural in care sa se afunde avizi de cunoastere, in care curiozitatea sa se nasca in mintea si sufletul lor de sute de ori intr-o singura zi. Au o forta interiora si o capacitate de invatare si retinere foarte mare.

Ii place sa se gaseasca mereu intre oameni, astfel incat daca izolezi un Melodic practic acesta se imbolnaveste. Sunt greu influnetabili, dar pot cadea usor in depresie. Uneori tocmai suprasolicitarea intelectuala le epuizeaza psihicul si ii inclina spre depresie. Sunt totodata foarte indemanatici, ei sunt aceia care mesteresc mereu ceva, desi meseria lor este cu totul alta, ei stiu sa repare, sa croiasca, sunt buni tamplari, desi poate studiile lor n-au nicio legatura cu ceea ce fac.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Nu uita usor jignirile celorlalti sau nedreptatile, ba chiar am putea spune ca nu le uita deloc. Sunt insa foarte sentimentali, fiind cei mai pasionali. Le place insa sa fie admirati de ceilalti, desi se enerveaza usor cand majoritatea le apreciaza fizicul si cateva calitati superficiale, dorindu-si adesea sa fie vazuti dincolo de aparente, intr-un nivel mai profund unde au ce arata si intr-adevar cina patrunde acolo nu are ce regreta. Mai mult, Melodicii sunt firi deosebit de pasionale, ceea ce ii determina pe cei din jur sa ii uite si mai greu in cazul unui rupturi relationale.

Sunt ingaduitori si toleranti, dar foarte drastici si radicali daca le sunt incalcate anumite limite. Sunt in general optimisti.

Grupa A este cea a Armonicilor

Armonicii sunt personalitati care se adapteaza cu usurinta mediului si situatiilor, avand astfel un puternic comportament de rezerva spre exterior. Cu toate aceste sunt foarte extravertiti.
Desi este fire competitiva, este insa afectat de concurenta, avand nevoie sa i se arate incredere.

Primele instituții de învățământ din România cu risc seismic care vor fi reabilitate prin PNRR Principiile de bază ale mașinii CNC Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București

Armonicul este deosebit de responsabil, cu un caracter moral foarte ascutit. Cu toate acestea, nu se lasa usor impresionat si situatiile de criza nu ii creeaza panica. In general isi controleaza foarte bine emotiile. Lucreaza strans legat de ambianta, are nevoie de un mediu propice si atunci va da randamente fantastice, avand de obicei o putere de munca, mai ales de creatie si sinteza, mult ridicata fata de celelate grupe.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri